Sağlık olsun napalım olmadı
Çocuklar senin mi la
Ege maç 1 0 bitecek abd alirBugün cebinde para olursa bunu da değerlendir @akin1996
Maşallah abi yeğenler de ne kadar güzelmiş vatana millete hayırlı olurlar ins
Tmm alikefal sen öyle oynaEge maç 1 0 bitecek abd alir
AmcalariyimÇocuklar senin mi la
Amin canım nerde varsa inşallahMaşallah abi yeğenler de ne kadar güzelmiş vatana millete hayırlı olurlar ins
İns abi erkeği okutma direk mesleğe şal okumasa para yok kaportaci yap iyi para varAmin canım nerde varsa inşallah
Sende tam Venezuela’lı pas yapamayan orta saha tipi varAmcalariyim
Sus moruk dede saç sakal pişmaniye gibi olmuş sen kadir dayıyla metinin tarafına geç emekli maaşları hakkında konuşun 😆😆İnsta takiplestik bygün de oradan gördü o
Aslan kardesim
Oynamadığın için tahminimi soyledim oynayan olursa da bol sans dediğin gelsin tabiTmm alikefal sen öyle oyna
Sen böyle paylaşınca benimde profil değiştiresim geldi değiştireyim mi sence la tahşr
Oynıcam bi şekilde kaldı ki gelecek gör bak abd ev sahibi açılış maçıOynamadığın için tahminimi soyledim oynayan olursa da bol sans dediğin gelsin tabi
Babam topçu benimSende tam Venezuela’lı pas yapamayan orta saha tipi var

Benimki de Muğlaspor da Rıdvan dilmenle oynadım diyo da inanmıyom pek sıkıyo gibiBabami oyuna alicaz son 3 dk Ekli dosyayı görüntüle 983451
Babam topçu benim Ekli dosyayı görüntüle 983456
Değişiklik iyidir kankaSen böyle paylaşınca benimde profil değiştiresim geldi değiştireyim mi sence la tahşr
Sende yeni foto köy abi bu eskidiDeğişiklik iyidir kanka