- 25,649
- 26,889
- 113
Maaş (Şüpheli) I hwhwDestek yanındaki çalışana dönüp bu ne anlatıyor aw demiştir
Maaş (Şüpheli) I hwhwDestek yanındaki çalışana dönüp bu ne anlatıyor aw demiştir
Niye umut ettiriyon ki Ekli dosyayı görüntüle 983473
Sorarsan olmaz der reddeilirse anlarsın hwhwFarklı isime oluyormu acaba sormak lazım
Abi sende tam dj zengin tipi aldım dogrumudurAkıma katildim pp degistim yeni pp bize sans para ve mutluluk getirsin bu matbet kacta ekliyo bonusu
İkimizin fotoğrafını birleştirmeyi denedim 9 lira ücret çıktı vazgeçtim para yok diyeAkıma katildim pp degistim yeni pp bize sans para ve mutluluk getirsin bu matbet kacta ekliyo bonusu
Deveci ve testo sıra sizde sonra hedef 100adım rollAkıma katildim pp degistim yeni pp bize sans para ve mutluluk getirsin bu matbet kacta ekliyo bonusu
500 yatır 1 çek kodundan aldık ilk kripto çek dedi sonra kripto çekince megapayz dedi sonra güncelleme havale dedi şimdi megapayz diyor bu ibneler silmek icin bahane arıyor zaten şu megapayzi indireyimde oda doğrulamak için ikametgah istiyor sanırım benim ikametgah yok yaSorarsan olmaz der reddeilirse anlarsın hwhw
Ulan bende böyle demedi 30dk içinde hesabınızı ara ara kontrol edin dedi olumlu olumsuz da demedi alla alla tahirim seni sevmemiş canlı kesin kişisel husumetlinNiye umut ettiriyon ki Ekli dosyayı görüntüle 983473
Benim onaylı ne istiyorlardı unuttum da bisi istiyorlar 1 güne onaylanır500 yatır 1 çek kodundan aldık ilk kripto çek dedi sonra kripto çekince megapayz dedi sonra güncelleme havale dedi şimdi megapayz diyor bu ibneler silmek icin bahane arıyor zaten şu megapayzi indireyimde oda doğrulamak için ikametgah istiyor sanırım benim ikametgah yok ya
Bende var 9₺ atiyimİkimizin fotoğrafını birleştirmeyi denedim 9 lira ücret çıktı vazgeçtim para yok diye
Düşman çok bu da onlardan biri kesinUlan bende böyle demedi 30dk içinde hesabınızı ara ara kontrol edin dedi olumlu olumsuz da demedi alla alla tahirim seni sevmemiş canlı kesin kişisel husumetlin
Muzikle aram o kadar yokki kandirali ferdi bile benden daha dogru soyluyo sarkilari dkdkfkAbi sende tam dj zengin tipi aldım dogrumudur
Minimum 510 alıyorumBende var 9₺ atiyim
Ulan ne yuklesek büyük diyor ben anlamadım mbMuzikle aram o kadar yokki kandirali ferdi bile benden daha dogru soyluyo sarkilari dkdkfk
500 eksik o zmn kardeşimMinimum 510 alıyorum
Ben tekini oynayın dedim brezilya 4.5 ile basket 37.5 üst brezikya 1 gole kaldı diye sevimirken basket yatmış diğeri srtık yarınaDüşman çok bu da onlardan biri kesin
Elleme fazla küçülürUlan ne yuklesek büyük diyor ben anlamadım mb
Offf Offf Yine dertlendikBen tekini oynayın dedim brezilya 4.5 ile basket 37.5 üst brezikya 1 gole kaldı diye sevimirken basket yatmış diğeri srtık yarına