- 23,018
- 19,345
- 113
Yap ederiz üstad maksat sinerji bozulmasınBi ince daha yapalım mı takip eden olur mu 😁
Yap ederiz üstad maksat sinerji bozulmasınBi ince daha yapalım mı takip eden olur mu 😁
Burdayız açma yerizBi ince daha yapalım mı takip eden olur mu 😁
2 açma bi ayran parası daha göndeririz 😁Burdayız açma yeriz
Bu sefer içecek de var yani2 açma bi ayran parası daha göndeririz 😁
Ödül gelmiş Kesene bereket. @Hamzaxaslan eline sağlık.
Açlıktan cenaze lokumu yiyorum üstüm başım pudra şekeri oldu2 açma bi ayran parası daha göndeririz 😁
Yine geldim yine buradasın Kafam çok güzel şansınız bol olsun🤣Bu sefer içecek de var yani
Konu dışısın güven olmadan gönül olmazÖdül gelmiş Kesene bereket. @Hamzaxaslan eline sağlık.
Burak ödülleri gondermezsin diye düşünmüştüm yüzümü kara çıkardın. Hakkını helal et Tebrikler 👏 👏
Yataktan kaldırdılar roll takip et diyeYine geldim yine buradasın Kafam çok güzel şansınız bol olsun🤣
Neler içtin mübarekYine geldim yine buradasın Kafam çok güzel şansınız bol olsun🤣
Ödül gelmiş Kesene bereket. @Hamzaxaslan eline sağlık.
Burak ödülleri gondermezsin diye düşünmüştüm yüzümü kara çıkardın. Hakkını helal et Tebrikler 👏 👏
Sana dedim adam delikanlı adam verir dedim vermez dedin bak utandırdı seni 🤣🤣Ödül gelmiş Kesene bereket. @Hamzaxaslan eline sağlık.
Nerde ki cenaze dün rasim amca öldü onunla miAçlıktan cenaze lokumu yiyorum üstüm başım pudra şekeri oldu
Ona şu an yemekten bahsetme fıs değilmiş bak sigara şu an danayı çiğ yer 😅Neler içtin mübarek
Ben de bir kalktım bir arkadaş Dün müydü öbür gün bir rol takip ettim Gündüz öğlen yoktu burada ben de bayılmışım bir kalktım 1.20'de yazmış IBAN bıraksana sana zahmet kuzenim sana atacak falan 2 saat sonra gördüm attım🤣🤣🤣Yataktan kaldırdılar roll takip et diye
Simit yer miOna şu an yemekten bahsetme fıs değilmiş bak sigara şu an danayı çiğ yer 😅
Bakkaldan aldım fındıklısına param yetmediNerde ki cenaze dün rasim amca öldü onunla mi
HqhahhshhahsahHOna şu an yemekten bahsetme fıs değilmiş bak sigara şu an danayı çiğ yer 😅
Bol nişastalıBakkaldan aldım fındıklısına param yetmedi