Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 2 Hedef 3 Adım

vurucu999

Ağzın Kan Dolu Olsa Da Düşmanının Yanında Tükürme!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,568
13,682
113
Özelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesin
Dostum bu haksızlık değil ki adamın rollingi 60 kişi takip ediyor ne yapacak ki kazanç belli mutlaka içinden birilerini ayırmış oluyor. Adam 100k koymadı ki yani yanlış düşünüyorsun

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,781
4,028
113
Beyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Usta harici 1 kişi bellimi 🚬

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,347
7,781
113
Özelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesin
kardesım ben takıp edın yazmamısım hak hukuk bombos konusuyosun ya hadı hayırlı aksamlar sen gıt dagıtımını yap ozelden ben yemıyorum yıyen varsa afıyet

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,538
33,950
113
Dostum bu haksızlık değil ki adamın rollingi 60 kişi takip ediyor ne yapacak ki kazanç belli mutlaka içinden birilerini ayırmış oluyor. Adam 100k koymadı ki yani yanlış düşünüyorsun
Kanka forumda 250
Tutturup 2 x 150 tl verip dağıttım ya daha ne yapayım yazan ver PÜÜÜÜÜ SIFATINA diyorum git kendin takıl ne diye konu açtın biride 5-6 ay önce 3400
Liraya 475k vurdu bana dm attı dağıtımı yap diye trx ile dedim tamam dediğine bak sen içinde 10x 200 tl 2000 tl atcam atarsın sana söylediğim isimlere, dedim dalga mı geçiyorsun 200 lira trx ile global transfer bile yok awq direk engelledim konuşmadan çıktım 1 kişiye 1 TL vermeden uzadı gitti..

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,724
34,019
113
Ya kardeş ben bu adama kaç kere kazandığımda para attım ki haber vermeden bile gönderdim kaç kere kalkıpta benim yerime sana mı atacak para mesela sence doğrusu bu mu senin de eşin dostun varsa forumda git onların konularını takip et kardesım niye huzursuzluk çıkarıyorsun ki şimdi sen

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,471
13,481
113
@akin1996 bence konuyu kapattirabilirsin
Kesene bereket yarışmacı arkadaşlara başarılar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,732
28,416
113
Ya kardeş ben bu adama kaç kere kazandığımda para attım ki haber vermeden bile gönderdim kaç kere kalkıpta benim yerime sana mı atacak para mesela sence doğrusu bu mu senin de eşin dostun varsa forumda git onların konularını takip et kardesım niye huzursuzluk çıkarıyorsun ki şimdi sen
Bana atarken haber ver kardeşim. Benim öyle sürprizleri kaldıracak kadar güçlü kalbim yok . Yaşlandım artık

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
10,359
8,576
113
yalniz senide beni fena ters kose yapti😂😂