- 22,733
- 28,417
- 113
Şimdi 4 kişinin parasını alıyorum 4 adım atıyorum herkese yetecek paramız olacak.Bunlar hep @Barrios yüzünden yiyin birbirinizi dedi durdu PIÇAKLAR çekildi ahajjsksjskmd
Şimdi 4 kişinin parasını alıyorum 4 adım atıyorum herkese yetecek paramız olacak.Bunlar hep @Barrios yüzünden yiyin birbirinizi dedi durdu PIÇAKLAR çekildi ahajjsksjskmd
Iyi ki atmamış sanadaÖzelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesin
Dostum bu haksızlık değil ki adamın rollingi 60 kişi takip ediyor ne yapacak ki kazanç belli mutlaka içinden birilerini ayırmış oluyor. Adam 100k koymadı ki yani yanlış düşünüyorsunÖzelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesin
Usta harici 1 kişi bellimi 🚬Beyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
kardesım ben takıp edın yazmamısım hak hukuk bombos konusuyosun ya hadı hayırlı aksamlar sen gıt dagıtımını yap ozelden ben yemıyorum yıyen varsa afıyetÖzelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesin
gelecegi goruyorBunlar hep @Barrios yüzünden yiyin birbirinizi dedi durdu PIÇAKLAR çekildi ahajjsksjskmd
Belli benimUsta harici 1 kişi bellimi 🚬
Kral sorun atıp atmaması değil ki şartları belirtmiş olsa takip etmezdim dedim kim ne durumda takip ediyor bilemezsin elimde bir sürü iş var buraya yazdıkIyi ki atmamış sanada
Bende tokum teşekkürlerkardesım ben takıp edın yazmamısım hak hukuk bombos konusuyosun ya hadı hayırlı aksamlar sen gıt dagıtımını yap ozelden ben yemıyorum yıyen varsa afıyet
TmmdırBelli benim
kim bilir kimUsta harici 1 kişi bellimi 🚬
hayirli olsunBelli benim
Kanka forumda 250Dostum bu haksızlık değil ki adamın rollingi 60 kişi takip ediyor ne yapacak ki kazanç belli mutlaka içinden birilerini ayırmış oluyor. Adam 100k koymadı ki yani yanlış düşünüyorsun
Ya kardeş ben bu adama kaç kere kazandığımda para attım ki haber vermeden bile gönderdim kaç kere kalkıpta benim yerime sana mı atacak para mesela sence doğrusu bu mu senin de eşin dostun varsa forumda git onların konularını takip et kardesım niye huzursuzluk çıkarıyorsun ki şimdi senÖzelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesin
Bana atarken haber ver kardeşim. Benim öyle sürprizleri kaldıracak kadar güçlü kalbim yok . Yaşlandım artıkYa kardeş ben bu adama kaç kere kazandığımda para attım ki haber vermeden bile gönderdim kaç kere kalkıpta benim yerime sana mı atacak para mesela sence doğrusu bu mu senin de eşin dostun varsa forumda git onların konularını takip et kardesım niye huzursuzluk çıkarıyorsun ki şimdi sen
Herkesin her istediğini karsilamayazsin bu hayatta her istediğin olmuyor maalesef o yüzden roll takibini bırakmanı tavsiye ederimKral sorun atıp atmaması değil ki şartları belirtmiş olsa takip etmezdim dedim kim ne durumda takip ediyor bilemezsin elimde bir sürü iş var buraya yazdık
Tebrikler tekrardan dost@Hyper28 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk cekim geldiginde ulasirim size arkadaslar kardesler @Shellac kilit dostum
yalniz senide beni fena ters kose yapti😂😂Ya kardeş ben bu adama kaç kere kazandığımda para attım ki haber vermeden bile gönderdim kaç kere kalkıpta benim yerime sana mı atacak para mesela sence doğrusu bu mu senin de eşin dostun varsa forumda git onların konularını takip et kardesım niye huzursuzluk çıkarıyorsun ki şimdi sen