- 10,359
- 8,576
- 113
beklenen kufurPic cement voleybol pic Sputnik voleybol Allah belanızı versin kayıp bonusu 4. Set ev diyorum bukezde 22-25 yeniliyor adi takım 3. Set dep+3.5 oynayınca 21-21 den nasıl 25-21 alıyorsun şikeciler iddaniza sokayım
beklenen kufurPic cement voleybol pic Sputnik voleybol Allah belanızı versin kayıp bonusu 4. Set ev diyorum bukezde 22-25 yeniliyor adi takım 3. Set dep+3.5 oynayınca 21-21 den nasıl 25-21 alıyorsun şikeciler iddaniza sokayım
Genelmis emine baciİlk yarımı kral
Atar o zaman kralGenelmis emine baci
Kanka dur karıştırma ortalığı Allah’ını seversen ahahhajahsBir sorun mu var tahir reis guardian angels olarak hizmetinizdeyim
Bakalım dibin dibine gördük 3.5 k bize ilaç gibi gelirAtar o zaman kral
hafiz burada olmayan birisi icin konusmak etik degil loBenim dediğim muhabbet farklı metin malesef kıvrak bir eleman dağıtımcı olduğunda bana 250 attığı için ona attığım iban fotosunu attı 30’kere etiket attığı için 2 kere 1k roll açtırdım kazanınca bir kere beğenme bile atmıyor saksağan benim gözümde tam TROLL
Sen dipten zirveye çıkmayı bilirsinBakalım dibin dibine gördük 3.5 k bize ilaç gibi gelir
O burda olmayan dinlemeden mahalle karısı gibihafiz burada olmayan birisi icin konusmak etik degil lo
İMKANSIZ.Akınım yanlışlıkla 5000 atmışsın sıfırları ayarlayamadın galiba sağol kardesım
İns @NoEscapE hiç para atmıyor artık yazıklar olsunSen dipten zirveye çıkmayı bilirsin
ne malumİMKANSIZ.
Onun gönlü zengin işleri vardır.İns @NoEscapE hiç para atmıyor artık yazıklar olsun
2 gün önce attı hergun atan adama birşeyler oldu su 1 haftadır yorumu görünce saydirir gene wpden 😁Onun gönlü zengin işleri vardır.
Iban atar misin dost odeme gelince atayimTebrikler tekrardan dost
3,5 çekince sal kardeşime 1,5 acilinden kardeşim2 gün önce attı hergun atan adama birşeyler oldu su 1 haftadır yorumu görünce saydirir gene wpden 😁
Attım dost kesene bereketIban atar misin dost odeme gelince atayim
1 sallarim ona birde başkasına atacam3,5 çekince sal kardeşime 1,5 acilinden kardeşim
Burda ki konu farklı işte. Bir insan 500 TL için kendini pis etmez buna akıl mantık ters düşer zaten. Ama olay metinin patavatsızlığı sonucu oluşan inat üzerine kendini pis etti vermiyor dedi. Yoksa 500 için kimse kendini kötü etmez bence@Barrios ne
Diyorsun cınım bu duruma ?
Sonuçta o Erhan’ın yaptığı gibi bir şey oldu.Burda ki konu farklı işte. Bir insan 500 TL için kendini pis etmez buna akıl mantık ters düşer zaten. Ama olay metinin patavatsızlığı sonucu oluşan inat üzerine kendini pis etti vermiyor dedi. Yoksa 500 için kimse kendini kötü etmez bence