- 18,793
- 20,196
- 113
Hadi la iki yumruk sallayın karşılıklı iki kart çıksın
Durumum olursa atarım dostum eğer ödememiş olursaSen arkadaşıyla sen at
Ne zaman olur durumun dostDurumum olursa atarım dostum eğer ödememiş olursa
Allah Kerim 😅Ne zaman olur durumun dost
Bendeki de soru Metinin eline kimse su dokemezKapışırlarda metin ağlamayı ve yalamayı sevdiği için losers i ekarte edebilir
Sizde garipsiniz sana dolandırıcı paramı yedi diyen adami savunuyorsunDurumum olursa atarım dostum eğer ödememiş olursa
O ayrı o ayrı biz salihle kendi aramızda çözdük onu, yerden yere vurulacak bir insan da değil en az 100 kişiye dokunmuştur forumdaSizde garipsiniz sana dolandırıcı paramı yedi diyen adami savunuyorsun
Karttan yatmak ilginç oldu evet@akin1996 geçmiş olsun çiçeğim umutlandırdılar ama nafile
Burda demediğini bırakmadı sana ne hırsızlığın kaldi ne ugursuzlugun iyi miden kaldırmış çözmüşsunuzO ayrı o ayrı biz salihle kendi aramızda çözdük onu, yerden yere vurulacak bir insan da değil en az 100 kişiye dokunmuştur forumda
Maç baştan sona sıkıntı 1 dakikada 2 gol geldi 90. Dakikada abi insanları soya soya bitiremediler dur diyende yok.Karttan yatmak ilginç oldu evet
Çözdük dediğim konu oturup barışıp muhabbete dönmedik tabi sana zaten anlattım da ama bazı insanları olduğu gibi değerlendirmek lazım Salih de işte burada iki lak lak dönecek derken yalanları çıkarttı ağzındanBurda demediğini bırakmadı sana ne hırsızlığın kaldi ne ugursuzlugun iyi miden kaldırmış çözmüşsunuz
Yedekten kaleciye iki sarı verdi knk yani 3 de kaldı sarı kart canın sağolsun boşver ama dümdüz basketten devamdı kart felan boş işOffffff