- 18,793
- 20,196
- 113
Tabi canım yaaa uzun zamandır gözlemliyorum denemekte fayda var.,🤾Maçı değil şikeyi tahmin edelim diyosun yani
Tabi canım yaaa uzun zamandır gözlemliyorum denemekte fayda var.,🤾Maçı değil şikeyi tahmin edelim diyosun yani
Kendiside öyle dedi zamanında çok dağıttım evlenince birikimler bitti ayın 5 inde ataacam dedi atmadı ala ala benden mi aldı intikamiLosers çok paralar dağıttı zamanında onu çok dolandırdılar intikam aldı sayarız.
Araya gitmişsin ahmetimmmmKendiside öyle dedi zamanında çok dağıttım evlenince birikimler bitti ayın 5 inde ataacam dedi atmadı ala ala benden mi aldı intikami
Sana atacakmış o parayı en son konuştuğumuz zaman öyle demişti zaten bir sana borcu varmış sanırım, attığı zaman fazlasıyla atarKendiside öyle dedi zamanında çok dağıttım evlenince birikimler bitti ayın 5 inde ataacam dedi atmadı ala ala benden mi aldı intikami
Bizim yaptığımız istatistik batsın buda tutmadıMaçı değil şikeyi tahmin edelim diyosun yani
Ne zaman atacak kanka mezara girincemiSana atacakmış o parayı en son konuştuğumuz zaman öyle demişti zaten bir sana borcu varmış sanırım, attığı zaman fazlasıyla atar
KismetAraya gitmişsin ahmetimmmm
Sen arkadaşıyla sen atSana atacakmış o parayı en son konuştuğumuz zaman öyle demişti zaten bir sana borcu varmış sanırım, attığı zaman fazlasıyla atar
Dua et kavga falan çıksınLan 2 gol olmus kart olmadi
Burda kinolaylar ins ora taşınırDua et kavga falan çıksın
Kapışırlarda metin ağlamayı ve yalamayı sevdiği için losers i ekarte edebilirLosers mi daha büyük dolandırıcı metinmi