- 71,556
- 37,809
- 113
Bugün pazar Bu yüzden Metin buradaHayırdır muro fantazımı yapıyorsun
Bugün pazar Bu yüzden Metin buradaHayırdır muro fantazımı yapıyorsun
Ulan yemin ediyorum konum at Yarın senin yanına geleceğim bak yemin ediyorum bak Allah şahidim bak gece gece yemin ettirdin banaSen benı baglayana kadar ben senı kanarya yokusundan kostururum ayık ol ınonu mahallesı burası adamı kör testere ıle keserler ayıkssa
15 dk sonra ulu camii orda olUlan yemin ediyorum konum at Yarın senin yanına geleceğim bak yemin ediyorum bak Allah şahidim bak gece gece yemin ettirdin bana
Çoğu zaman oralardayım zaten Onur Market Ulu Cami SSK buradan çok yanımıza gelen var kanarya15 dk sonra ulu camii orda ol
Tamam 15 dk orda ol devecı getır yanındaÇoğu zaman oralardayım zaten Onur Market Ulu Cami SSK buradan çok yanımıza gelen var kanarya
Ula ben abtepteyimTamam 15 dk orda ol devecı getır yanında
Delıkanlı adam 15 dk oraya gelır celık yelek gıyınUla ben abtepteyim
Nasıl gelin aw ama bir gün gelirsem yanına ugrayacam sozDelıkanlı adam 15 dk oraya gelır celık yelek gıyın
kaç gün yemiş@Başkan
Üstad Erhanın çok üstüne gitti o kişi
Sabrıyla oynadı ban ağır olmuş
Konudan da kaç kere git dedi halbuki
Tekrar gözden geçirirseniz boş yere banlı kalmasın adam
Ulan Metin var ya yemin ediyorum var ya adamsın iki tane giyeceğimDelıkanlı adam 15 dk oraya gelır celık yelek gıyın
Adamsın keal abimUlan Metin var ya yemin ediyorum var ya adamsın iki tane giyeceğim
Sizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık varDelıkanlı adam 15 dk oraya gelır celık yelek gıyın
Metin diyorlar losers senin kankan dogrumuDelıkanlı adam 15 dk oraya gelır celık yelek gıyın
Geçmiş olsunSizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var
Sanırım 3 günkaç gün yemiş
Orda telefoncu var peygamber serkan onur marketın tam karsısındaUlan Metin var ya yemin ediyorum var ya adamsın iki tane giyeceğim
Gel kıtlatımSizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var
Hahzhzhhzzhzhh Tahir Bak yemin ediyorum konum atsın Eğer gidip bir çayını içmezsem namussuzum Bak fotoğrafını da atacağımSizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var
Allah başka dert vermesin Tahirim 😅Sizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var