- 22,107
- 28,349
- 113
güldürmeSizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var
güldürmeSizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var
Abi hatirliyonmu bana aylar önce Özdemir demiştin onun bilgileri elime gectiHahzhzhhzzhzhh Tahir Bak yemin ediyorum konum atsın Eğer gidip bir çayını içmezsem namussuzum Bak fotoğrafını da atacağım
Dovcen mi kardeşim mi dicen hshdhHahzhzhhzzhzhh Tahir Bak yemin ediyorum konum atsın Eğer gidip bir çayını içmezsem namussuzum Bak fotoğrafını da atacağım
Ne sürtüyon kardesım buralarda evine gitseneSizin belinizde emanet varsa bizim belimizde de fıtık var
Yaz banaAbi hatirliyonmu bana aylar önce Özdemir demiştin onun bilgileri elime gecti
TamamYaz bana
Kavgaya gıremez denetımı var karakol yakınDovcen mi kardeşim mi dicen hshdh
SevecemDovcen mi kardeşim mi dicen hshdh
Karakol yakında denetim bittiKavgaya gıremez denetımı var karakol yakın
Hıyarın biri var rahatsız ediyo wp denNe sürtüyon kardesım buralarda evine gitsene
Erkek mıHıyarın biri var rahatsız ediyo wp den
Kesene bereket kardesım @Metings1905Hıyarın biri var rahatsız ediyo wp den
Napcan meto erkekse iş mi koycan 😅😅Erkek mı
RamcokellaErkek mı
Çok kötü bir şey biliyor musun para olmadığı zaman tahminlerim tutuyor yaCildirirsin detroitte ilk yari üst oldu para olsa gelmez @Losers
Losers telefonu var bende alıcakmı varCildirirsin detroitte ilk yari üst oldu para olsa gelmez @Losers
Doğru dur abican daha yeni 1.973 lira 2k yapım dedim milyon alım sıfırlandı puahahÇok kötü bir şey biliyor musun para olmadığı zaman tahminlerim tutuyor ya
Evet çöz işi 2.4 var 400 seninLosers telefonu var bende alıcakmı var