- 3,384
- 2,236
- 113
Ahmet şeytan gibisin bizimi sıkıyorsun biz mi seni belli değilŞimdi bura kendimi atardimda nazar degmesin
Ahmet şeytan gibisin bizimi sıkıyorsun biz mi seni belli değilŞimdi bura kendimi atardimda nazar degmesin
Morelım yok@Metings1905 anlık gelir mi
Ben senin çok foto gördüm abi sende geçerlidir herkesin fotosunu gördüm burda@Metings1905 anlık gelir mi
AnlamadimAhmet şeytan gibisin bizimi sıkıyorsun biz mi seni belli değil
Sen bu forum ıcın cok temızsın ahmetımBeğendim de yaş kaç sana ettiğim hakaretlerden dolayı şuan ben utandım ins sende utanirsin yarı yaşındayım nerdeyse ben seni 20 yaşında biri zannediyodum
Valla öyle foto ayarliyamiyom yoksa atacamSen bu forum ıcın cok temızsın ahmetım
Ahmet PUHHAA NEBir ara herkes gece sohbetine foto atıyordu puahha
Öyle alıştı elim bilader sende çok tersin haAhmet PUHHAA NE
Metin utanma duygusunu kaybedeli 10 yıl olmuşturBeğendim de yaş kaç sana ettiğim hakaretlerden dolayı şuan ben utandım ins sende utanirsin yarı yaşındayım nerdeyse ben seni 20 yaşında biri zannediyodum
Utansak rollde ısımız neMetin utanma duygusunu kaybedeli 10 yıl olmuştur
Ne bilim abi foto gördüm şok oldum pauahahMetin utanma duygusunu kaybedeli 10 yıl olmuştur
Kres mi burası yavrum büyüyün biraz alışmasın elin liseli ergen gibi en tilt olduğum şey puahha muahha ajkajsjdj ne bu aqÖyle alıştı elim bilader sende çok tersin ha
Beni de dm den tehdit etti hirboNe bilim abi foto gördüm şok oldum pauahah
La çek git ha belamısim başıma gece gece sananee kardesimKres mi burası yavrum büyüyün biraz alışmasın elin liseli ergen gibi en tilt olduğum şey puahha muahha ajkajsjdj ne bu aq
Ne dıyo la buBeni de dm den tehdit etti hirbo
Sanane lan senin kafan kıyak belli ki git öteyeKres mi burası yavrum büyüyün biraz alışmasın elin liseli ergen gibi en tilt olduğum şey puahha muahha ajkajsjdj ne bu aq
Beklerim Muro abiye edemedi abi biraz tirstiBeni de dm den tehdit etti hirbo
Zagnogayspor bu belli kiNe dıyo la bu
Tahir?Sanane lan senin kafan kıyak belli ki git öteye