- 24,018
- 24,998
- 113
Özür dile çünkü gruptaki herkesee dağıtımı yaptı başkana hesapta verdi başkan dahil özür dilediO kalmış aklımda bana verin ben dağıtırım diye.yanlissamda özür dilerim
Özür dile çünkü gruptaki herkesee dağıtımı yaptı başkana hesapta verdi başkan dahil özür dilediO kalmış aklımda bana verin ben dağıtırım diye.yanlissamda özür dilerim
BurdN devam edin kimse yok burda bende çıktım zaten@tahir1603 abi burdan yaziyim orda patlayabilirz .d
Vermeselermıs para alısverısı yasak forumdaO kalmış aklımda bana verin ben dağıtırım diye.yanlissamda özür dilerim
Kıme coktunuz la 30 k vıcdansızlarÖzür dile çünkü gruptaki herkesee dağıtımı yaptı başkana hesapta verdi başkan dahil özür diledi
Aq 3 gün sonra oynadı oynadı şansı döndü kazandı geri verdi ne özür diliycemÖzür dile çünkü gruptaki herkesee dağıtımı yaptı başkana hesapta verdi başkan dahil özür diledi
Abi umarım benle sorunun yoktur çünkü benim kimseyle derdim yok sen bugün biraz sinirlisin sankiBurdN devam edin kimse yok burda bende çıktım zaten
Ne diyon olum sen kafan basmıyor mu ayni gün oldu bütün olay zatenAq 3 gün sonra oynadı oynadı şansı döndü kazandı geri verdi ne özür diliycem
Ya olirmu Tahir 2 gün sonra küfür eden vardıNe diyon olum sen kafan basmıyor mu ayni gün oldu bütün olay zaten
Ya bakma şu çocuğa ben yoktum da kanitlarini gördüm 1 lira para almadım ben biri jackpot mu ne vurmuş alana atmış başkası dm de grup atmış alan paylastirmis3 başkan da gördü ban atmış başta sonra açıp özür diledi hattaKıme coktunuz la 30 k vıcdansızlar
1.50 bassa 15 k cepteYa olirmu Tahir 2 gün sonra küfür eden vardı
1 mılyon alan mı jackpot nesınecasınoYa bakma şu çocuğa ben yoktum da kanitlarini gördüm 1 lira para almadım ben biri jackpot mu ne vurmuş alana atmış başkası dm de grup atmış alan paylastirmis3 başkan da gördü ban atmış başta sonra açıp özür diledi hatta
Bilmediğin şeye niye yorum yaparsın ki forumdaki herkese mi aticak sabah kim varsa atılmış ben yoktum bile para aldigin için konuşuyon demeYa olirmu Tahir 2 gün sonra küfür eden vardı
Hayır başka biri tanımıyorum unuttum adını1 mılyon alan mı jackpot nesınecasıno
Tahir ben 40 yaşındayım. Be mekatronik mühendisiyim. Çoluğum çocuğum var makara bu yere kadar ben yazılanı okudum ve yazdımYa bakma şu çocuğa ben yoktum da kanitlarini gördüm 1 lira para almadım ben biri jackpot mu ne vurmuş alana atmış başkası dm de grup atmış alan paylastirmis3 başkan da gördü ban atmış başta sonra açıp özür diledi hatta
Burcun ne kankaTahir ben 40 yaşındayım. Be mekatronik mühendisiyim. Çoluğum çocuğum var makara bu yere kadar ben yazılanı okudum ve yazdım
O o1 mılyon alan mı jackpot nesınecasıno
İkizlerBurcun ne kanka
Haziran kaç dogumlusunİkizler
MayısHaziran kaç dogumlusun
Hanı alamamıstı konu kapanmıstı