- 39,512
- 33,638
- 113
Alamadık bugün 2 buçuk saat kaldıTakvim takilcam mi diyon
Alamadık bugün 2 buçuk saat kaldıTakvim takilcam mi diyon
Etiket atmak lazım arkadan konuşmamak içinKac gündür dikkat ediyorum forumda kimse isim beyan etmeden birilerine atıfta bulunuyor birsey diyorsanız bari isim verin de bizde kime dediğinizi bilelim artik
Alamazsın tebriklerAlamadık bugün 2 buçuk saat kaldı
Hafta sonları aktifliğim oluyor daha çok hafta içi kaç gündür ne oldu bitti çok bilmiyorum,benimkisi espriyle karışık doğru tespit oldu sanki,bak Tahirim anladı 😅🤭Kac gündür dikkat ediyorum forumda kimse isim beyan etmeden birilerine atıfta bulunuyor birsey diyorsanız bari isim verin de bizde kime dediğinizi bilelim artik
Boll şans kankaadim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
Bol şanslar o zamanadim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
Valla millet haybiye konuşuyor artik önüne gelen yazıp çiziyor iste anlam veremedim bende dostEtiket atmak lazım arkadan konuşmamak için
Bol şanslarin olsun kanka 😍adim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
İçimden geçeni söyledim ben ramazan la kendime yonttum rol sahibi bilir en iyisiniHafta sonları aktifliğim oluyor daha çok hafta içi kaç gündür ne oldu bitti çok bilmiyorum,benimkisi espriyle karışık doğru tespit oldu sanki,bak Tahirim anladı 😅🤭
Sonucta sende eski uyesin adamin parası vardır konu acar dilediğine ulasir bizim haddimiz degil ki milleti sorgulayim iyi kandillerHafta sonları aktifliğim oluyor daha çok hafta içi kaç gündür ne oldu bitti çok bilmiyorum,benimkisi espriyle karışık doğru tespit oldu sanki,bak Tahirim anladı 😅🤭
Bol şanslar dostum. 🙋adim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
Yüksekten almışsın laadim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
Yapıştırınadim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
kanka hizlilardi ya bakalimYüksekten almışsın la
Rahat gelecekkanka hizlilardi ya bakalim
Teşekkürler hocam,Tahir kazansın ya da diğer arkadaş benim için fark yapmaz ha Tahir kazanmış ha ben kazanmışım fark eden bir şey yok, ama roll takip edenler arasında verilen bir sey açıklama yapmasanda konu başında ...konu içerisinde bunu belli etmen güzel bir şey,, umarım mutlu sona ulaşırsin ve iki güzel dostta ulaşırsın 🙏🏻☘ şansın bol olsun...güle güle hocam kimseye gelin demedim