Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 500 Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Kac gündür dikkat ediyorum forumda kimse isim beyan etmeden birilerine atıfta bulunuyor birsey diyorsanız bari isim verin de bizde kime dediğinizi bilelim artik
Hafta sonları aktifliğim oluyor daha çok hafta içi kaç gündür ne oldu bitti çok bilmiyorum,benimkisi espriyle karışık doğru tespit oldu sanki,bak Tahirim anladı 😅🤭

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,649
26,889
113
Hafta sonları aktifliğim oluyor daha çok hafta içi kaç gündür ne oldu bitti çok bilmiyorum,benimkisi espriyle karışık doğru tespit oldu sanki,bak Tahirim anladı 😅🤭
İçimden geçeni söyledim ben ramazan la kendime yonttum rol sahibi bilir en iyisini

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Sonucta sende eski uyesin adamin parası vardır konu acar dilediğine ulasir bizim haddimiz degil ki milleti sorgulayim iyi kandiller

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
güle güle hocam kimseye gelin demedim
Teşekkürler hocam,Tahir kazansın ya da diğer arkadaş benim için fark yapmaz ha Tahir kazanmış ha ben kazanmışım fark eden bir şey yok, ama roll takip edenler arasında verilen bir sey açıklama yapmasanda konu başında ...konu içerisinde bunu belli etmen güzel bir şey,, umarım mutlu sona ulaşırsin ve iki güzel dostta ulaşırsın 🙏🏻☘ şansın bol olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...