dost bu arada az once yanlis anlayip yanlis yorum yaptim hakkini helal et k.bakma, ozelden yazcaktimda burda yazmak istedim burda farkli ozelde farkli konusmak yakismaz bize.Hafta sonları aktifliğim oluyor daha çok hafta içi kaç gündür ne oldu bitti çok bilmiyorum,benimkisi espriyle karışık doğru tespit oldu sanki,bak Tahirim anladı 😅🤭
O kadar rol takip etmiyorum da akinin dediği gibi takip isteğe bağlı dese ulasacaklarina canının istediğine ulaşsa daha iyiTeşekkürler hocam,Tahir kazansın ya da diğer arkadaş benim için fark yapmaz ha Tahir kazanmış ha ben kazanmışım fark eden bir şey yok, ama roll takip edenler arasında verilen bir sey açıklama yapmasanda konu başında ...konu içerisinde bunu belli etmen güzel bir şey,, umarım mutlu sona ulaşırsin ve iki güzel dostta ulaşırsın 🙏🏻☘ şansın bol olsun...
Kimseyi sorgulamadim 😅kaos mu istiyorsun Erhanim 🤭kandil günü iki eski dostta yakışır mi, yazdığım sadece Tahir kardeşime atıftı konuyu nereye çektin sen☺Sonucta sende eski uyesin adamin parası vardır konu acar dilediğine ulasir bizim haddimiz degil ki milleti sorgulayim iyi kandiller
Bol şanslar dostumadim 2 takibe gerek yok dostlar ulasilmasi gerekene ulasacagim zaten 🥰 keyfine takiplemek isteyene hayir demeyiz bol sans bana
Sen eskisin diye snaa söyledim dost yanlış anlama bu lafları bu aralar sürekli duymaktan bıktım artık her konuda buna benzer yorumlar oluyor artikKimseyi sorgulamadim 😅kaos mu istiyorsun Erhanim 🤭kandil günü iki eski dostta yakışır mi, yazdığım sadece Tahir kardeşime atıftı konuyu nereye çektin sen☺
Sorun değil be dostum yanlış vs anlamadim ben zaten eğlenelim akabinde kazan,kazandir ☘🙏🏻🥰dost bu arada az once yanlis anlayip yanlis yorum yaptim hakkini helal et k.bakma, ozelden yazcaktimda burda yazmak istedim burda farkli ozelde farkli konusmak yakismaz bize.
Anladım Erhanim ben demek istediğini sorun yok, haklısın 🙏🏻Sen eskisin diye snaa söyledim dost yanlış anlama bu lafları bu aralar sürekli duymaktan bıktım artık her konuda buna benzer yorumlar oluyor artik
Son 2 saat ben seni tutuyorumYuklennnnnnn
New york sicti bıraktı çok zor artik