- 42,447
- 33,853
- 113
Ne oldu abi ?Kankinmi
Ne oldu abi ?Kankinmi
Aynen emmi at bi foto da kendi halimize şükür edelimBen varım ya
23/25 başarı diyordun 2 gün önce para altındaydın be canım hadiOglum milletin dm si iban at ile dolu benim dm de abu siteden çekim yapacam 1k at ile dolu full aiq![]()
İcra dairesine verdik paraları fearj parama çöktüler kuşum23/25 başarı diyordun 2 gün önce para altındaydın be canım hadi
Bu kez ben soraaaaayım nettttin 2 m parayı yidinnnnmi 🤣🤣🤣🤣
Sevindim bebeğim bir kaç derdin azalmış , başkası ters anlar benim hoşuma kaçtı helal 🤞♥♥İcra dairesine verdik paraları fearj parama çöktüler kuşum
Hiç kankinmi merak ettimdeNe oldu abi ?
Akınla bir problemin mi var hayırdır ki olsa da benim kimseye alıp vermediğim yok abi Sanada hiç saygısızlığım olmamıştır:Hiç kankinmi merak ettimde
Ben malmıyım buraya resmimi atayım sen attınAynen emmi at bi foto da kendi halimize şükür edelim
Estağfurullah sadece sordum reisimAkınla bir problemin mi var hayırdır ki olsa da benim kimseye alıp vermediğim yok abi Sanada hiç saygısızlığım olmamıştır:
Ben mal mıyım emmiBen malmıyım buraya resmimi atayım sen attın
Onu foruma sormak lazım resmini atmak mallıkmı Tahir attı sizce malmı diyeBen mal mıyım emmi
Bi garışmadınız profil fotoğrafı kaldıydı hemiOnu foruma sormak lazım resmini atmak mallıkmı Tahir attı sizce malmı diye
Sevenim sevmeyenimden Daha çok dıye düşünüyorumOnu foruma sormak lazım resmini atmak mallıkmı Tahir attı sizce malmı diye
Onada el attımBi garışmadınız profil fotoğrafı kaldıydı hemi
Aga dikkat et de bu forum çok türden insan dolu sana el atmasınlar.Onada el attım
Beni kimse sevmesin kimsenin sevgisine ihtiyacım yok beni sevsinler diyede hayatta menfaatle çıkarla işim olmaz gerçek hayattada böyleSevenim sevmeyenimden Daha çok dıye düşünüyorum
Varsa öyle delikanlı numaramı atarım sıkıntı tınneAga dikkat et de bu forum çok türden insan dolu sana el atmasınlar.
PahuhahhahVarsa öyle delikanlı numaramı atarım sıkıntı tınne
Yav ben böyleyim ben şöyleyim laflarını bu yaşta hala kullanıyorsun bu bencil olduğunun kanıtı bi kereBeni kimse sevmesin kimsenin sevgisine ihtiyacım yok beni sevsinler diyede hayatta menfaatle çıkarla işim olmaz gerçek hayattada böyle