Ben iyi biri degilim ama cennete Allah karar verir ben iyi biri olsaydım bu saatte başka şeylerle ugraşırdım anlayan anladıOlsun kesin iyisindir anlattığına göre gerçekten cennetliksin Tebrikler
Ben iyi biri degilim ama cennete Allah karar verir ben iyi biri olsaydım bu saatte başka şeylerle ugraşırdım anlayan anladıOlsun kesin iyisindir anlattığına göre gerçekten cennetliksin Tebrikler
Biz kendimize yetemiyoruz ağam boşver kim ne yapıyorsa yapsınDayı dünyanın en iyi en kaliteli sek erkeği gibi anlatıyor kendini bide üstüne üstlük söylediğine göre çok da yakışıkliymis bulunmaz bir hint kumaşı
Yaşın kaç Barış belliki yaşın küçük tatlı dille söylüyorum anlamıyorsun neyapayımSenin zaman olsa olsa hava gazı olur ne kıymetlisi
Tatlı dil mi pahuahahahahahaha sen kimsiğn lan tıreğkYaşın kaç Barış belliki yaşın küçük tatlı dille söylüyorum anlamıyorsun neyapayım
Abi her masada varım 6 lıyı bilmem 5 liyiyarin gaziyi nalcakan kazanirmi
Muco Bueno Bay nalcakan ve Rabavo sürpriz olarak da Anishba mi var kaçak at onu düşünüyorum dayıyarin gaziyi nalcakan kazanirmi
Bak beni germe daha fazla hadi yavrum başka kapıyaTatlı dil mi pahuahahahahahaha sen kimsiğn lan tıreğk
Yav gerilsen nolacak hava gazıBak beni germe daha fazla hadi yavrum başka kapıya
Hangi memlekettesin ama harbi söyle ve numaranı dmden at acil bakalım hava gazımıyım degilmiyim şuan hangi memlekettesinYav gerilsen nolacak hava gazı
Sen at dmdenHangi memlekettesin ama harbi söyle ve numaranı dmden at acil bakalım hava gazımıyım degilmiyim şuan hangi memlekettesin
Sus dedigim halde susmayan sensin madem okadar erkeksin hangi şehirde oldugunu söyle telini at sen susmadınSen at dmden
Puhahahahahha niye korkuyorsun küçüksün cart curt diyordun lafa gelince efeleniyodun hadi at dmden bekliyorumSus dedigim halde susmayan sensin madem okadar erkeksin hangi şehirde oldugunu söyle telini at sen susmadın
Lan Avel ben atsam senin aramayacagını biliyorum ama sen atsan ben ararım bkliyorumPuhahahahahha niye korkuyorsun küçüksün cart curt diyordun lafa gelince efeleniyodun hadi at dmden bekliyorum
Dayı ne oldu sana hergun biriyle kavga ediyon önceden böyle degildinLan Avel ben atsam senin aramayacagını biliyorum ama sen atsan ben ararım bkliyorum
Deveci sen niye kızdınLan Avel ben atsam senin aramayacagını biliyorum ama sen atsan ben ararım bkliyorum
Dayı sakin ol da hergun kavga ediyon. Ne olduDeveci sen niye kızdın
Ona diyorumkibak ben sana bişey demiyorum bana diyor havagazı bilmem neDayı ne oldu sana hergun biriyle kavga ediyon önceden böyle degildin
Onu bunu boşverin. Bursalı Barış'ın Elazığlı Fatih'i bitirişinin öyküsü bu.Deveci sen niye kızdın
İyi oku anlarsınDayı sakin ol da hergun kavga ediyon. Ne oldu
Boşver desin salla gitsinOna diyorumkibak ben sana bişey demiyorum bana diyor havagazı bilmem ne