Olum bak beni çoluk çocukla ugraştırma seni uludaga kaldırtırım telefon yazacak götün yok glmiş bni btrmişOnu bunu boşverin. Bursalı Barış'ın Elazığlı Fatih'i bitirişinin öyküsü bu.
Olum bak beni çoluk çocukla ugraştırma seni uludaga kaldırtırım telefon yazacak götün yok glmiş bni btrmişOnu bunu boşverin. Bursalı Barış'ın Elazığlı Fatih'i bitirişinin öyküsü bu.
Okuduğunu anlama yetin olsaydı Elazığlı olduğunu nereden bildiğimi düşünürdün. Dmde atılan bir numara yok kaale bile almam seni.Olum bak beni çoluk çocukla ugraştırma seni uludaga kaldırtırım telefon yazacak götün yok glmiş bni btrmiş
Ben özel numaramı senin gibi bi salaga niye atayım hırlımısın hırsızmısın dolandırıcımısın telefonumu sadece çok agır küfür eden oldumu atıyorumOkuduğunu anlama yetin olsaydı Elazığlı olduğunu nereden bildiğimi düşünürdün. Dmde atılan bir numara yok kaale bile almam seni.
Sana çok vurdularmı merak ettimİki tane amip kim daha erkek tartışması yapıyor. Gerçek erkekliğin efendi kalmak olduğunu bilmiyor. Primatları seyrediyoruz efenim
Elazığlı amip hızını alamayıp boyunu aşan insana da satasti gurur duyuyoruz efenimSana çok vurdularmı merak ettim
yarin ordayim isallahMuco Bueno Bay nalcakan ve Rabavo sürpriz olarak da Anishba mi var kaçak at onu düşünüyorum dayı
Yakıştıramadım üstad. Ben sadece bir koruyucu meleğimİki tane amip kim daha erkek tartışması yapıyor. Gerçek erkekliğin efendi kalmak olduğunu bilmiyor. Primatları seyrediyoruz efenim
Kardeş bak benim kimseyle derdim yok sanaldan erkeklik yapmakla olmuyor bu işler sana tek kelime etmeden hakaret ediyorsun benimle muhatap olmaElazığlı amip hızını alamayıp boyunu aşan insana da satasti gurur duyuyoruz efenim