Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,091
6,127
113
o zaman devam emmioglu
Kanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam

capitano53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
2,333
113
Kanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam
sıkıntı yok kankam düsünmen yeter

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,126
2,563
113
Eyvallah agam varol kesene bereket

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Ahlaksız bi teklif aldım ama kabul edicem sanırım hahddhd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...