- 5,126
- 2,563
- 113
Demir yumruk mübarek yavBilek kardesim bilek 😀😀
Demir yumruk mübarek yavBilek kardesim bilek 😀😀
o zaman devam emmiogluDevam mi tamam mi karar veremedim ki bakiye az 2 kisi 500 yapsam
O işleri kimseye sorma knk sen karar verDevam mi tamam mi karar veremedim ki bakiye az 2 kisi 500 yapsam
Kanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devamo zaman devam emmioglu
sıkıntı yok kankam düsünmen yeterKanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam
Eyvallah agam varol kesene bereketKanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam
Yapiyoruz bu sporu be kanka dkdkdkWon bildirimi aldım @akin1996
Bol şans kanka 3 e kadar çektin çektin yoksa yarrrrrrrrrr neyse 🤣Sponsor @tahir1603 kardesime tesekkurler. 2 3 adim gidebiliriz umarim
1.adim
Ahlaksız bi teklif aldım ama kabul edicem sanırım hahddhdKanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam
Oo ince işçilik 🫣Ahlaksız bi teklif aldım ama kabul edicem sanırım hahddhd
Kanka sen nerdesin ya goremiyom artikBol şans kanka 3 e kadar çektin çektin yoksa yarrrrrrrrrr neyse 🤣
Tahir beni eve attı kankaKanka sen nerdesin ya goremiyom artik
Ben bi adım daha atsam yatardım burası da aynı fayda faydadir akinim ince düşünmüş yineOo ince işçilik 🫣
Bana sozu vardi onun dkdkdkTahir beni eve attı kanka
Kanka bizim sansimiz bu kadar 1.01 oynasam sjmdi yatarim dkdkdBen bi adım daha atsam yatardım burası da aynı fayda faydadir akinim ince düşünmüş yine
Yaz kızım 2 torba çimento skdjsjsjsjBana sozu vardi onun dkdkdk
knka buraya mı atacan kuponu yenı konu mu acıcanKanka bizim sansimiz bu kadar 1.01 oynasam sjmdi yatarim dkdkd