- 9,278
- 6,373
- 113
Gs knk10 tane metin var hangisi golcü mu gs mi
Gs knk10 tane metin var hangisi golcü mu gs mi
Bol sans dostGelirse 1 kisiye destek olabilirim
Kanka cikmaz ki muhabbet olsun diye actim dkdndjrjrKanka bu maçta 3 gol çıksın ilk yarı ben bu iddiayı bırakırım
Düşünmen yeter dostum gelsin yeter kiSagolasin canim kardesimmmmm gelirse sana ulasirim
Bol şanslarGelirse 1 kisiye destek olabilirim
YardirrrrrrrKnk boyle maclar oluyo ya olursa gidip 1.30 banko gordugumuz mac 0-0 bitiyo sansa oynadim zaten
Kulupten daha zengin su andaBu gvt niye hep sakat
Ekli dosyayı görüntüle 978378
Dunya kupasinda kadro aciklandi hemen sakat numarasi yapiyo daha korkudan yurumez bile sakatlanma korkusundan 😀😀Bu gvt niye hep sakat
Tam şovmen hıyar ya gördün mü video yu ağlıyor falan he haberin yoktu zaten olacağından 🤣Dunya kupasinda kadro aciklandi hemen sakat numarasi yapiyo daha korkudan yurumez bile sakatlanma korkusundan 😀😀
Bunun son maçtaki olayı çok komik yardımcı hakem başka futbolcu yerine bunun numarasını kaldırıyor oyundan çıkıyor teknik heyet itiraz ediyor diğer oyuncu girdi diye değişmiyor haybeye çıkmış oluyor 😄Bu gvt niye hep sakat
İnşallah sonu adriano gibi kartellerde olmaz bununda bu salakda parayı pokerlerde yiyorBunun son maçtaki olayı çok komik yardımcı hakem başka futbolcu yerine bunun numarasını kaldırıyor oyundan çıkıyor teknik heyet itiraz ediyor diğer oyuncu girdi diye değişmiyor haybeye çıkmış oluyor 😄
Banka hesabınıza para geldiGelirse 1 kisiye destek olabilirim
Yine lose abiiiii napcaz boyleBanka hesabınıza para geldi
😅😅
La sen bana ne yazdın tam okuyordum silindiBanka hesabınıza para geldi
😅😅
Düzelicez inşallah kardeşim 😅Yine lose abiiiii napcaz boyle
Nilobet canlı desteğe küfür ettimLa sen bana ne yazdın tam okuyordum silindi