- 19,364
- 21,835
- 113
@Malatyali44 hocaya sor bakam duşta ağlamak caizmi diyeDuşta hüngür hüngür ağlıyorum
@Malatyali44 hocaya sor bakam duşta ağlamak caizmi diyeDuşta hüngür hüngür ağlıyorum
Nilo nedir dost koskoca lugatta kelime mi kalmadı da nilo koymuşlar, bu kelime dağarcığı zayıf sitelerde oynama bosver sonra desteğe anlatamıyorsun meramini benden demesi.Hocam niyeti boZdun heralde şarabı açıp devirdin heral
O beni hiç sevmiyor@Malatyali44 hocaya sor bakam duşta ağlamak caizmi diye
Dur şimdi dost, deliyi musallat etme başımıza@Malatyali44 hocaya sor bakam duşta ağlamak caizmi diye
Kesin kıronun sevgilisi Nilay felandır Nilobet koymuştur koydumun totoşları 😅😅Nilo nedir dost koskoca lugatta kelime mi kalmadı da nilo koymuşlar, bu kelime dağarcığı zayıf sitelerde oynama bosver sonra desteğe anlatamıyorsun meramini benden demesi.
Hoca mevlana gibi adamdır herkese kapısı açık 😅O beni hiç sevmiyor
Son kurşunu gel kafama sıkBu lose birazdan tekrar bi konu acip son kurşunumla deneyecegim. 10 k ustu hedef olcak 3 4 kisi roll olur basarili olursak ama imkansiz tabi
.
@Shellac kapatabilirsin dostum bunu sana zahmet
Ula ne adamsın gülme krizine soktun bugün beni Ferdi puahahSon kurşunu gel kafama sık
Adam Burdurlu, Konyalı olsaydı semazenler gibi döne döne severdim onu.Hoca mevlana gibi adamdır herkese kapısı açık 😅
Bu 2 oldu belki gelir kardesim gelmezse diger rolünde olacagimBu lose birazdan tekrar bi konu acip son kurşunumla deneyecegim. 10 k ustu hedef olcak 3 4 kisi roll olur basarili olursak ama imkansiz tabi
.
@Shellac kapatabilirsin dostum bunu sana zahmet
Senin için Konyalı da olurum hocam hem babam Konya'nın etli ekmeğine bayılır gidiş yolundan bari puan verinAdam Burdurlu, Konyalı olsaydı semazenler gibi döne döne severdim onu.