Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AlbusDumbledore | Kasa 700 Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,348
7,803
113
Yanlış yapar. Altı üstü 3 kişi seçti 500er atsa 1.5 yapar geriye 33 para kalıyor atsın ödülü gitsin ezsin. Tatile cikacam dedi kaç kere bı de
Ben geçen bunun şikayetini yaptım ödül çıktı atmadı dedim shellaca zikinde bile olmadı milletin umutları ile oymuyorlar

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,548
18,999
113
Ben geçen bunun şikayetini yaptım ödül çıktı atmadı dedim shellaca zikinde bile olmadı milletin umutları ile oymuyorlar
Hayır dost bak gelirse çekiliş konusunda 2 gün içinde ödülünü alamazsan yaptırım uygularlar, ama roll işine karışmıyorlar çünkü roll sahibi ve takip eden arasında bi şey

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
En kötüsü de ne biliyon mu ya parayı eziyolar ya da başka bı bahane buluyorlar sonra hicbirsey yokmuş gibi yeniden etkinlik aciyolar 🤔

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,348
7,803
113
Hayır dost bak gelirse çekiliş konusunda 2 gün içinde ödülünü alamazsan yaptırım uygularlar, ama roll işine karışmıyorlar çünkü roll sahibi ve takip eden arasında bi şey
Yok dost gelirse çekiliş ti 2 ay oldu tek kişiye 1 k atacaktı adam atmadı geçende gördüm pişkin pişkin forumda takılıyordu şikayet ettim mesaj attım hiç oralı olmadı Başkanlar

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
Ben gördüğüm kişileri ifşa ediyorum laf söyleyince adam on katı cevap veriyor altta kalmıyor sanki ben parayı göndermedim gibi götüne guvenmiyorsan açma etkinlik. Kimse kafana silah dayamiyor

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,348
7,803
113
Ben gördüğüm kişileri ifşa ediyorum laf söyleyince adam on katı cevap veriyor altta kalmıyor sanki ben parayı göndermedim gibi götüne guvenmiyorsan açma etkinlik. Kimse kafana silah dayamiyor
Bide tanımamış muamelesi yapıyorlar ya gülüyorum :D

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,548
18,999
113
5 dk kaldı la hadi şöyle sakin sakin bitsin

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
Bide tanımamış muamelesi yapıyorlar ya gülüyorum :D
Ben de kaç kere para attılar dağıtım yaptım kendim ödül gönderdim hiç aklıma gelmedi vallaha. İlk önce gonderecen aradan çıksın. Çoğu kişinin iradesi zayıf hemen oynama peşinde o yüzden ilk işin o olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...