- 3,362
- 2,400
- 113
O benim alt oynadığım maçlarda oluyor bu maça oynamadığım için olmaz80-90 arası çok gol çıkıyor 4 gol çıkan maç oluyor 80-90 arası. Ama bizimkinde olmasın
O benim alt oynadığım maçlarda oluyor bu maça oynamadığım için olmaz80-90 arası çok gol çıkıyor 4 gol çıkan maç oluyor 80-90 arası. Ama bizimkinde olmasın
Ben geçen bunun şikayetini yaptım ödül çıktı atmadı dedim shellaca zikinde bile olmadı milletin umutları ile oymuyorlarYanlış yapar. Altı üstü 3 kişi seçti 500er atsa 1.5 yapar geriye 33 para kalıyor atsın ödülü gitsin ezsin. Tatile cikacam dedi kaç kere bı de
Hayır dost bak gelirse çekiliş konusunda 2 gün içinde ödülünü alamazsan yaptırım uygularlar, ama roll işine karışmıyorlar çünkü roll sahibi ve takip eden arasında bi şeyBen geçen bunun şikayetini yaptım ödül çıktı atmadı dedim shellaca zikinde bile olmadı milletin umutları ile oymuyorlar
En kötüsü de ne biliyon mu ya parayı eziyolar ya da başka bı bahane buluyorlar sonra hicbirsey yokmuş gibi yeniden etkinlik aciyolar 🤔Ben geçen bunun şikayetini yaptım ödül çıktı atmadı dedim shellaca zikinde bile olmadı milletin umutları ile oymuyorlar
Yok dost gelirse çekiliş ti 2 ay oldu tek kişiye 1 k atacaktı adam atmadı geçende gördüm pişkin pişkin forumda takılıyordu şikayet ettim mesaj attım hiç oralı olmadı BaşkanlarHayır dost bak gelirse çekiliş konusunda 2 gün içinde ödülünü alamazsan yaptırım uygularlar, ama roll işine karışmıyorlar çünkü roll sahibi ve takip eden arasında bi şey
Ben alt oynamadığım için o duyguyu bilmiyorum 😅O benim alt oynadığım maçlarda oluyor bu maça oynamadığım için olmaz
Allah allah o zaman üzerine düş dostYok dost gelirse çekiliş ti 2 ay oldu tek kişiye 1 k atacaktı adam atmadı geçende gördüm pişkin pişkin forumda takılıyordu şikayet ettim mesaj attım hiç oralı olmadı Başkanlar
Ben gördüğüm kişileri ifşa ediyorum laf söyleyince adam on katı cevap veriyor altta kalmıyor sanki ben parayı göndermedim gibi götüne guvenmiyorsan açma etkinlik. Kimse kafana silah dayamiyorHayır dost bak gelirse çekiliş konusunda 2 gün içinde ödülünü alamazsan yaptırım uygularlar, ama roll işine karışmıyorlar çünkü roll sahibi ve takip eden arasında bi şey
Bide tanımamış muamelesi yapıyorlar ya gülüyorumBen gördüğüm kişileri ifşa ediyorum laf söyleyince adam on katı cevap veriyor altta kalmıyor sanki ben parayı göndermedim gibi götüne guvenmiyorsan açma etkinlik. Kimse kafana silah dayamiyor
Ben de kaç kere para attılar dağıtım yaptım kendim ödül gönderdim hiç aklıma gelmedi vallaha. İlk önce gonderecen aradan çıksın. Çoğu kişinin iradesi zayıf hemen oynama peşinde o yüzden ilk işin o olacakBide tanımamış muamelesi yapıyorlar ya gülüyorum![]()
10 isabetli şutu varmış 🤔Ev şut çekti 😁😁