- 5,037
- 1,229
- 113
Geçmiş olsun
Dm ibanBol şansların olsun dostum 🍀🙏
Dm ibanBol şans dost
Dm ibanBol şanslar dost
Dm ibanKesene bereket olsun dostum
Burda kaybettin ama slotta felan vurmuşsun isteKaybettim lakin emek veren arkadaşlara 250 tl ser yolladım iyi geceler
Nuri babasından çalmışBurda kaybettin ama slotta felan vurmuşsun iste
Helal dostKaybettim lakin emek veren arkadaşlara 250 tl ser yolladım iyi geceler
Bizimde birinden calmamiz lazim artik dostNuri babasından çalmış
Yok hiç kazanmadım daha içimden geldi dağıtmak istedimBurda kaybettin ama slotta felan vurmuşsun iste
Çalan çalıyor. Bu alikefal en son benim 600 ü aldı bir daha ortada yok. Ah o dm ler geri gelse.Bizimde birinden calmamiz lazim artik dost
Neredeydin senYok hiç kazanmadım daha içimden geldi dağıtmak istedim
Ben mi varsa borcum dmden at ödeyelim haberim yokÇalan çalıyor. Bu alikefal en son benim 600 ü aldı bir daha ortada yok. Ah o dm ler geri gelse.
Eskiden vukuatı olan kim varsa 5-6 ay sonra geri dönüyor. Yakında shooter falan da gelir
Memlekette idimNeredeydin sen
Sen ciddi ciddi hatırlamıyon mu .Ben mi varsa borcum dmden at ödeyelim haberim yok
Shooter ibnesi hem parayi çaldı hem sövüp gitti onun gibisi daha da gelmez foruma dost ama bu ger gelme konusunda haklısın hic birsey olmamış gibi gelip davranmaları inanılmaz vallaÇalan çalıyor. Bu alikefal en son benim 600 ü aldı bir daha ortada yok. Ah o dm ler geri gelse.
Eskiden vukuatı olan kim varsa 5-6 ay sonra geri dönüyor. Yakında shooter falan da gelir