- 5,757
- 2,878
- 113
görseydi senin rolun başından sonua takip ederdim reisimmHedefe ulasırsak 6 kisi 500 tl(yazıyla beş yüz tl )
görseydi senin rolun başından sonua takip ederdim reisimmHedefe ulasırsak 6 kisi 500 tl(yazıyla beş yüz tl )
Kanka unutmuştur atar parası varsa hayırsız memleketlim alikefal.Sen ciddi ciddi hatırlamıyon mu .
Yeminle iki gün sonra millete 10 k dağıtsın. Bizi vatan haini ilan eder bu forum kendisi padişah olurShooter ibnesi hem parayi çaldı hem sövüp gitti onun gibisi daha da gelmez foruma dost ama bu ger gelme konusunda haklısın hic birsey olmamış gibi gelip davranmaları inanılmaz valla
Ole zaten dost forumu yedik yuttuk artik ta bizde şans iyice kapandı eskisi gibi bir güzel kazanç elde etsek köşemize cekilezde olmuyor işteYeminle iki gün sonra millete 10 k dağıtsın. Bizi vatan haini ilan eder bu forum kendisi padişah olur
Roll parasını sana atsınlar rol açmadan uza git en güzeli demi hwheeRollcülerin en büyük hatası şu iki şakşak çekene iki yalayana para atiyorsunuz siz siz olun yalağa şakşakciya atacaksanizda atmayın
Kimsenin bende alacağı yoktur merak etme almişsamda zamanında 2 katını vermişimdir ufaklıkRoll parasını sana atsınlar rol açmadan uza git en güzeli demi hwhee
Dediğim gibi dmlerde çok para alışverişi oldu hatirlamadigimi söyledim varsa borcum tabiki öderimKanka unutmuştur atar parası varsa hayırsız memleketlim alikefal.
KatılıyorumRollcülerin en büyük hatası şu iki şakşak çekene iki yalayana para atiyorsunuz siz siz olun yalağa şakşakciya atacaksanizda atmayın
O zaman, zamanında para verdiklerim şimdi roll parası versin bana uziyim gidiyim yakışır mıKimsenin bende alacağı yoktur merak etme almişsamda zamanında 2 katını vermişimdir ufaklık![]()