Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alikemal | Kasa 500 Hedef 3k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,847
10,420
113
Sorun ne ki iki arkadaş için kupon yaptık,sonra karışıklık çıkmasın diye
Dost dediğim gibi herkes özgün kimseyi kötülemek ama madem öyle o kişilerle özelde yap bence gün gelir kimse seni rolde görmez bı kaç dostum hariç tabi vardır illa dost belledigin

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,492
1,958
113
gardasim zaten basarili olursan 2 kişiyi belirlemişin niye rol yapiyon ki kazanirsan direk onlara atardin😀

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,586
8,954
113
Yahu daha maç seçmeden adam seçiyorsun. Rollerin de bı adabı var. O zaman niye konu açıyorsun arka planda yap maçlarını gelirse at arkadaslarina. Ne gerek var böyle andirik dundirik işleme anlamadım.
Arkadaş önceki roll sahibi bu kişilere veremediği için ben onların isimlerini verdim yanlış anlaşılma olmuş düzelttim Hakkınızı helal edin

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,492
1,958
113
Arkadaş önceki roll sahibi bu kişilere veremediği için ben onların isimlerini verdim yanlış anlaşılma olmuş düzelttim Hakkınızı helal edin
kanka istedigine ver zaten senin kararin ama isim belirterek rol açıyosun o zaman rolun anlami kalmiyoki arka planda oyna adamlara dağıt gelcem ben şimdi burda boşa takip yapcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...