- 16,613
- 8,977
- 113
Sorun ne ki iki arkadaş için kupon yaptık,sonra karışıklık çıkmasın diyeUla daha maç gelmeden kişiler belli şaka mısınız siz anlamıyorum
Sorun ne ki iki arkadaş için kupon yaptık,sonra karışıklık çıkmasın diyeUla daha maç gelmeden kişiler belli şaka mısınız siz anlamıyorum
Cinsin teki zorla millete yapışıp rol parası alıyor dünden beri kaç etti buÖrf bilmez adet bilmez 🤔
Bir önceki rollde olsaydın neden böyle olduğunu anlardın dostUla daha maç gelmeden kişiler belli şaka mısınız siz anlamıyorum
Yahu daha maç seçmeden adam seçiyorsun. Rollerin de bı adabı var. O zaman niye konu açıyorsun arka planda yap maçlarını gelirse at arkadaslarina. Ne gerek var böyle andirik dundirik işleme anlamadım.Sorun ne ki iki arkadaş için kupon yaptık,sonra karışıklık çıkmasın diye
Dost dediğim gibi herkes özgün kimseyi kötülemek ama madem öyle o kişilerle özelde yap bence gün gelir kimse seni rolde görmez bı kaç dostum hariç tabi vardır illa dost bellediginSorun ne ki iki arkadaş için kupon yaptık,sonra karışıklık çıkmasın diye
BOl şanslar komşuRoll sahibi hayırsevere teşekkür ediyorum
Hedefe ulasirsa iki arkadaşa 500 tl
Bilemem dost tanımam etmem konunun amacı saçma geldi neyse iyi forumlar başka yazmıyorum bol şans herkese 🖐🏾Cinsin teki zorla millete yapışıp rol parası alıyor dünden beri kaç etti bu
Çekiliş değil ki buÖnceden rollerin de bı raconu vardı şimdi çete işine dönmüş neyse bol şans
Dost önceki rollde alamayanlar var onlara verilecek zatenÖyle de kişi secersin takip edenlerden de 1-2 kişi dersin bi amacı olur yani biz hep böyle gördük böyle yaptık neyse kendi bileceği iş
Bol şans 🖐🏾Dost önceki rollde alamayanlar var onlara verilecek zaten
Dost alamayanlara dagitcaz işte neyi anlamadın,sen yapma bariBu nasıl rol la adam sana onun için mi para attı kendi kafandan seç diye mj
Bol şansRoll sahibi hayırsevere teşekkür ediyorum
Hedefe ulasirsa iki arkadaşa 500 tl
Çekiliş olmadığı.surece kendi kafamızdan seçmiyoruz zatenBu nasıl rol la adam sana onun için mi para attı kendi kafandan seç diye mj
Isim vermeden iki kişi diye düzelttim ,o iki kisi zaten belli diğer rollden dolayı, sen baştan sona takip etsen ne olacakBu nasıl rol la adam sana onun için mi para attı kendi kafandan seç diye mj
kafanda belirlemişin zaten alikemalll😁Çekiliş olmadığı.surece kendi kafamızdan seçmiyoruz zaten
İyi akşamlar canım benimÖrf bilmez adet bilmez 🤔
Arkadaş önceki roll sahibi bu kişilere veremediği için ben onların isimlerini verdim yanlış anlaşılma olmuş düzelttim Hakkınızı helal edinYahu daha maç seçmeden adam seçiyorsun. Rollerin de bı adabı var. O zaman niye konu açıyorsun arka planda yap maçlarını gelirse at arkadaslarina. Ne gerek var böyle andirik dundirik işleme anlamadım.
Demin yapılan rollden alamayanlara iki kisi seçtim gelişigüzel almadimkafanda belirlemişin zaten alikemalll😁
kanka istedigine ver zaten senin kararin ama isim belirterek rol açıyosun o zaman rolun anlami kalmiyoki arka planda oyna adamlara dağıt gelcem ben şimdi burda boşa takip yapcamArkadaş önceki roll sahibi bu kişilere veremediği için ben onların isimlerini verdim yanlış anlaşılma olmuş düzelttim Hakkınızı helal edin