- 1,046
- 1,243
- 113
Tartışmayın beyler gerek yok
DevamDevam mı
2 pot 1er k genelde1k mı basıyosun her el
Dont stop kanka
Hocam yanlıs anlasılır tabi ismini verdiğin arkadasların o konuda kaç mesajı, var bi bakalımEvet de yanlış anlaşıldı
Bak bi önceki sayfada ne yazmışımHocam yanlıs anlasılır tabi ismini verdiğin arkadasların o konuda kaç mesajı, var bi bakalımdiper arkadasın ismini hatırlamıyorun ama @eminehawk bu arkadaş o rolde değilmiş bile
Bi alt limit koy kendine o halde ordan düşmeyecek şekilde devam. Belli ki şans acık şu an dost biraz ittir bakalım ne olucak ama alt limit önemli2 pot 1er k genelde
@yagunay a at kardeş benim hakkımı burda herkes kendi arasında roll çevirirken sıkıntı yok biz gelince herkes bi kasıldıTamam o zaman kapat konuyu verme kardeş ben kendi hakkımdan feragat ediyorum seç onlardan birini sıkıntı yok sen sıkıntıya girme
Ben size bir şey demiyorum yanlıs anlamayın arkadaş diğer rolde anlamayanlara diyince millet tepki verir tabi ki örnek olarak gösterdim, sadece yoksa benlik bir sorun yok istediğine verebilir rol onun sonuçta sadece gelen tepkilerin sebebi budur yaniBak bi önceki sayfada ne yazmışım
Ben seni kendi konuna etiket ettim shshshLa ben senin konuna yazmışım kusura bakma dost @Alikemal