- 15,080
- 8,042
- 113
Kısa kısa rol yaparak 6 kişiye attık devam edelim böyle daha iyi futbol uzun sürüyor bekletmemis oluyoruz
Borc verdiğim gün iban verdim ss var zaten de değmez isteGeçen ulu orta iban yaz dedi sonrada attım dedi bende attı sanıyorum
Hadi rol geliyorEvet turkcel aylık paycel limti verildi an itibariyle 2750 zenginim artik oh be dünya varmış puhaha
Bulaşma ya seni 6.siraya alalimEvet turkcel aylık paycel limti verildi an itibariyle 2750 zenginim artik oh be dünya varmış puhaha
Nasıl kullanıyorsun dost onu bizde de var 6750 ?Evet turkcel aylık paycel limti verildi an itibariyle 2750 zenginim artik oh be dünya varmış puhaha
300 e 20 dakikaya gelir 3 adim puahaHadi rol geliyorsiraya gectim bekliyorum
![]()
Sıradaki kupon gelirse zeisy ve Halil hocam icinHadi rol geliyorsiraya gectim bekliyorum
![]()
Bu ney yav anlamadim300 e 20 dakikaya gelir 3 adim puaha
Paycelden sanal altin gümüş alıp bozuyorsun hiç girme dost o toplara bence her ay 4k ustu fatura ödüyorumNasıl kullanıyorsun dost onu bizde de var 6750 ?
bro faizli gelecek ay tele geliyor ödemezsen hat kesilioNasıl kullanıyorsun dost onu bizde de var 6750 ?
Bende olsa suan bu kadar rol takip edermiydim sen beni gordun mu hic bu kadar rol takip ederken300 e 20 dakikaya gelir 3 adim puaha
Kanka neden milletiPaycelden sanal altin gümüş alıp bozuyorsun hiç girme dost o toplara bence her ay 4k ustu fatura ödüyorum
Bu birseymi benim her ay 4k ustu geliyor 3 senedir de sabit hiç değişmiyor her ay 4k ustu ödüyorum telefon almak için 50k ustu limit varda hiç o toplara girmiyorumEkli dosyayı görüntüle 814890
Keşke verilmeseymiş ahaahahahshd
La ben ne bileyim millet te dusmeye yer arıyormuş puahhaKanka neden milleti
Zora sokuyorsun etmeğğğ @Beşiktaş abimmm düşmeeee
Bekliyom yeni adimiSıradaki kupon gelirse zeisy ve Halil hocam icin
Rol kanka 3 adim kasa 300 ben acacam dedim paycelden parayi çekeyim acarim dedimBu ney yav anlamadim
Nakite dönüştürüyor faturaya yansıtarakBu ney yav anlamadim