- 15,080
- 8,042
- 113
Paylaştığımız 250 tl rol açmak için değil, hiç etmek içindir kendinizi zora sokmayin
Hat limitinden alma fatura yukselmesin ben atayim 250Rol kanka 3 adim kasa 300 ben acacam dedim paycelden parayi çekeyim acarim dedim
Ben 3 kere Financell ile telefon al sat yaptım bende her pok var faturam 3200-5800 arası değişiyor 24 aydır 104 bin sadede fatura ödedim cihazada 90 ödedim düşün amqBu birseymi benim her ay 4k ustu geliyor 3 senedir de sabit hiç değişmiyor her ay 4k ustu ödüyorum telefon almak için 50k ustu limit varda hiç o toplara girmiyorum
Sansimiz yaver gider bizede gelirse geceye kombine kupon yapar 2 3 kisiye atariz bos gecmeyiz gelirsePaylaştığımız 250 tl rol açmak için değil, hiç etmek içindir kendinizi zora sokmayin![]()
ben kasa uygulamasına atıp bozuyorum o mu mantıklı altın al sat mıBen 3 kere Financell ile telefon al sat yaptım bende her pok var faturam 3200-5800 arası değişiyor 24 aydır 104 bin sadede fatura ödedim cihazada 90 ödedim düşün amq
Bol sanslarZeisy ve Halil icin
Al sat veya Interactive sitelerden oyun parası al sat ikisi en az komisyon oluyorben kasa uygulamasına atıp bozuyorum o mu mantıklı altın al sat mı
Bol şans brocanZeisy ve Halil icin
Eyw dost 1 kere aldim senden bu kadari kafi ben bugün çekmese yarin elbet çekerdim zaten düşünmen yeterli saolHat limitinden alma fatura yukselmesin ben atayim 250
Benimde aynı valla alıştık ama koymuyor artik puahhaBen 3 kere Financell ile telefon al sat yaptım bende her pok var faturam 3200-5800 arası değişiyor 24 aydır 104 bin sadede fatura ödedim cihazada 90 ödedim düşün amq
La hayvancılık yapıyorum tam benlik maçnerenin çobanı la bunlar
Erhan bi 1m1dmaha vurda bizi zengin etEyw dost 1 kere aldim senden bu kadari kafi ben bugün çekmese yarin elbet çekerdim zaten düşünmen yeterli saol
Atar atarçobam yedi
Valla bu bir hafta içinde en az 20k daha slotta gitti surekli deniyorum olmuyor ama elbet bir gün olur yine kısmet bakalım ne zaman olacakErhan bi 1m1dmaha vurda bizi zengin et![]()
Zeki murende bizi görecekValla bu bir hafta içinde en az 20k daha slotta gitti surekli deniyorum olmuyor ama elbet bir gün olur yine kısmet bakalım ne zaman olacak