- 30,620
- 9,651
- 113
Bol şanslarMonterrey kadınlar iy 3.5 ust
Bol şanslarMonterrey kadınlar iy 3.5 ust
Gökhan öyle bırımıymısGökhan duguncu
Marleyın haberi varmıymışBirisi @Marley15 i kefil gösterdi![]()
Ben atmazsam marleyden alırsın mi dedi 😀Birisi @Marley15 i kefil gösterdi![]()
Birde öyle hak sahipleri var ona kazanmissin hiisine kapılıp senide inandiriyor bunaPazar sabah da birisi bana yazmış o kadar kazandın 50 TL şans parası at diye benim yanımdaydı heralde dedim kazancimi felan biliyor dedim aw 😂
He birde tehdit ediyor yollamazsan konulara yazar rezil ederim diye aw zaten herkes dolandırıcı biliyorGökhan öyle bırımıymıs
Yok o beni tanır sor dedi.. adının geçtiği yerde soru sorulmaz dedik gonderdik.. şaka değil la konuşması duruyorBen atmazsam marleyden alırsın mi dedi 😀
Erdinç var her tollıngte tebrikler abim deyip payfıx yazıyo 5 kere max win almış bı kere bırınr 10 lıra attığını görmedikBirde öyle hak sahipleri var ona kazanmissin hiisine kapılıp senide inandiriyor buna![]()
Allah AllahHe birde tehdit ediyor yollamazsan konulara yazar rezil ederim diye aw zaten herkes dolandırıcı biliyor
İki kere para istemekten banlandiErdinç var her tollıngte tebrikler abim deyip payfıx yazıyo 5 kere max win almış bı kere bırınr 10 lıra attığını görmedik
Peki dostYok o beni tanır sor dedi.. adının geçtiği yerde soru sorulmaz dedik gonderdik.. şaka değil la konuşması duruyor![]()
Hadi onun adını yazayım @Emsalsiz1903 eski nicki asiYok o beni tanır sor dedi.. adının geçtiği yerde soru sorulmaz dedik gonderdik.. şaka değil la konuşması duruyor![]()
Bırını ben sıkayet ettim Breh daha wın oluyo abım tebrikler teşekkürler 444444İki kere para istemekten banlandi![]()
Yok be dost her gidenin arkasından ağlayacak olsak gondermeyiz zaten çok değil zaten 250 lir aPeki dost
Dostumuz kimse tebrik ederim. Atmazsa ben atarız . Kefil olmuşuz ,çare gelmez
Sen ciddi misinYok be dost her gidenin arkasından ağlayacak olsak gondermeyiz zaten çok değil zaten 250 lir a
Vallahi la şaka degilSen ciddi misin