- 12,509
- 2,486
- 113
Getirecem knk😁Sen varsan gelir knk
Getirecem knk😁Sen varsan gelir knk
Banlanmis haksız iftira diye de haketmedim kimsenin kötülüğünden beslenmedimNe takiyonla bu da yeni moda iftira atiliyor surekli birilerine
Ya tutarsaYatıyorsan neden oynadın knk
Illaki biri kin tutar bosverBanlanmis haksız iftira diye de haketmedim kimsenin kötülüğünden beslenmedim
Bazen yatmak istersin be özkanYatıyorsan neden oynadın knk
Karılar 2 olduYa tutarsa
Kim banlandıBanlanmis haksız iftira diye de haketmedim kimsenin kötülüğünden beslenmedim
Oğlanlar iy 1 ataydı iyidi yaKarılar 2 ledi oğlanlarda tık yok
Biri benim birini 50k çekilişte dolandirdigimi söyledi 0 mesaj 30 sayfa konu olduKim banlandı
Atar be ozkanim 2. Yari 3 te atarOğlanlar iy 1 ataydı iyidi ya
Görmedim bugün muBiri benim birini 50k çekilişte dolandirdigimi söyledi 0 mesaj 30 sayfa konu oldu
İnş atarlar knk uyku tutmadı bunu bari takıp edeyimAtar be ozkanim 2. Yari 3 te atar
Aynen 23 Nisan konusundaGörmedim bugün mu
Bol şans diliyorum dostumGörmedim bugün mu
Ruh hastası çok parası biten sağa sola salça oluyor benim gibi bir adama bile dolandırıcı dediler surda aqAynen 23 Nisan konusunda
Karilar 3 lesin ona bakarizİnş atarlar knk uyku tutmadı bunu bari takıp edeyim
Arkandan bsya kiside onlara destek cikti ben olsam not ederdimRuh hastası çok parası biten sağa sola salça oluyor benim gibi bir adama bile dolandırıcı dediler surda aq
Hepsi aklımda kanka utanmadan para isteyenleri bile oldu aralarından böyle de kaypaklar onlarArkandan bsya kiside onlara destek cikti ben olsam not ederdim![]()