- 23,907
- 24,876
- 113
Bizede dediler farklı miyiz sanki awRuh hastası çok parası biten sağa sola salça oluyor benim gibi bir adama bile dolandırıcı dediler surda aq
Bizede dediler farklı miyiz sanki awRuh hastası çok parası biten sağa sola salça oluyor benim gibi bir adama bile dolandırıcı dediler surda aq
Bol şans canoo
Öyle la dün dolndirici o bu diyen adam dedigi kisi roll acinca konuda takiliyor degisik bir mecra puhahaHepsi aklımda kanka utanmadan para isteyenleri bile oldu aralarından böyle de kaypaklar onlar
Yav hadi sen dolandırıcısın kardeşim seni biliyoruz kefkkwkswkkwkeBizede dediler farklı miyiz sanki aw
Ben kalp hirsiziyim kardeşim hwhwhYav hadi sen dolandırıcısın kardeşim seni biliyoruz kefkkwkswkkwke
Hayat ani değişimleri sever bu hıyar allan da dağıtım yapayım derÖyle la dün dolndirici o bu diyen adam dedigi kisi roll acinca konuda takiliyor degisik bir mecra puhaha
Sen yoktun kanka ben Ocak ayında burda 40 k para dağıttım helali hoş olsun kimseye lafını bile yapmadım ama nankör çok ya ne diyim aqÖyle la dün dolndirici o bu diyen adam dedigi kisi roll acinca konuda takiliyor degisik bir mecra puhaha
Aynen kanka lafını yapmıyorsun suan hwhwhswSen yoktun kanka ben Ocak ayında burda 40 k para dağıttım helali hoş olsun kimseye lafını bile yapmadım ama nankör çok ya ne diyim aq
Allahtan kork 1 Allah’ın kuluna yazmadım 😂Aynen kanka lafını yapmıyorsun suan hwhwhsw
Karılar wonn knk diğeri kaldıAllahtan kork 1 Allah’ın kuluna yazmadım 😂
Karılar won beeeeeAllahtan kork 1 Allah’ın kuluna yazmadım 😂
Forum degismis zaten baya eskisi gibi degil bizim zamanimizda daha samimi daha gercek dostluklar vardi simdi hep menfaatSen yoktun kanka ben Ocak ayında burda 40 k para dağıttım helali hoş olsun kimseye lafını bile yapmadım ama nankör çok ya ne diyim aq
Diğeri kaç kaçKarılar wonn knk diğeri kaldı