- 32,676
- 12,195
- 113
Saol KnkaGeçmişler olsun aga
Saol KnkaGeçmişler olsun aga
Eskiler den kim kaldı ki bir sen bir ben puahaSen olunca kaybediyoz ondan puhaha
Canımı al ödülümü dokunma kan çıkar🤣🤣🤣Tamam o zaman senin ödülü Allan bana atsın sağol kardeşim eksik olma 🤣🤣🤣
Kanka belli olan 3 kişiyi ben yazayım gerisini sen seç ben bu topa girmek istemiyorumUzatma tahir 3 kişi belli zaten 5 kişi seç yaz bağa
AdamUzatma tahir 3 kişi belli zaten 5 kişi seç yaz bağa
Taylan ben hahahahaKanka belli olan 3 kişiyi ben yazayım gerisini sen seç ben bu topa girmek istemiyorum
Kan beni tutar aman dur gözünü seviyimCanımı al ödülümü dokunma kan çıkar🤣🤣🤣
Tahir adaletlidirKanka belli olan 3 kişiyi ben yazayım gerisini sen seç ben bu topa girmek istemiyorum
Dün De adamdı bu adam hahshs
Yine bizi secemiyon mu sadece fikir tahir puhshaKanka belli olan 3 kişiyi ben yazayım gerisini sen seç ben bu topa girmek istemiyorum
Bn ona herzamn adam diyormDün De adamdı bu adam hahshs
Tahire kalırsan sen ödül falan alamazsın ha diyim sana 😆Tahir adaletlidir
Ben adaletli de olmak istemiyorum sen ben butragueno 3 kişiyiz zaten 5 kişiyi kendisi seçsin beni aşar ben listeyi değilimTahir adaletlidir
Yok ben senin girmeni istiyorum 🤣Kanka belli olan 3 kişiyi ben yazayım gerisini sen seç ben bu topa girmek istemiyorum
Para atmıyorken de adamdır diyim hwhdxBn ona herzamn adam diyorm
Knk sen seç 5 kişiyi senin girmeni istiyor o topaBen adaletli de olmak istemiyorum sen ben butragueno 3 kişiyiz zaten 5 kişiyi kendisi seçsin beni aşar ben listeyi değilim
Valla girmem ben listeci değilim tarzım değilYok ben senin girmeni istiyorum 🤣
Evet@tahir1603 usta knk