Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı AllanSaintMaximin / Abd 2'li

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
20 dakikada won olmuş takip edemedik ama hakettim usta

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,255
20,838
113
Keşke bende olsam 7 24 forumdayım bir kuruş almıom usta
Kardeşim allan dostun rollingine katil kazanırsa mutlaka görür seni öyle bir kişiye 500 atan insan değil insanlarla kaynaş selam verip kaçma hepimiz aynıyız elinede para geçtiği zaman sana kim el uzatırsa onu görürsün

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
Kardeşim allan dostun rollingine katil kazanırsa mutlaka görür seni öyle bir kişiye 500 atan insan değil insanlarla kaynaş selam verip kaçma hepimiz aynıyız elinede para geçtiği zaman sana kim el uzatırsa onu görürsün
Teşekkür ederim dost inan aranıza katılmak istiyom ama bazen umursamıyo kimse usta

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,255
20,838
113
Teşekkür ederim dost inan aranıza katılmak istiyom ama bazen umursamıyo kimse usta
Kardeşim demekki yanlış giden birşeyler var ya üslubun yanlış yada kendini ifade edemiyorsun ben sana en başta para kazandığın zaman ne dedim paranı dağıtma vereceksen bile sana zor zamanında dönecek kişilere ver dedim sen gittin 3 mesajlı Multi hesaplara verdin simdide parasız kaldın psikolojin bozuldu

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
Kardeşim demekki yanlış giden birşeyler var ya üslubun yanlış yada kendini ifade edemiyorsun ben sana en başta para kazandığın zaman ne dedim paranı dağıtma vereceksen bile sana zor zamanında dönecek kişilere ver dedim sen gittin 3 mesajlı Multi hesaplara verdin simdide parasız kaldın psikolojin bozuldu
O kadar haklısınki dost kendşmi ifade edemiyorm ve gördğüm adama 509 attım ben kaldım usta şşmdi