- 23,898
- 24,865
- 113
Sordum varmi diye seni ayırmam biliyon kanka hwhdhdVay be bizi almadın he listeye
Sordum varmi diye seni ayırmam biliyon kanka hwhdhdVay be bizi almadın he listeye
Takip etmeyene ekmek yok kardesım 🤣Sordum varmi diye seni ayırmam biliyon kanka hwhdhd
Ben hala morondayim ödülü kaptık hwhshsTakip etmeyene ekmek yok kardesım 🤣
Herkese hsyirli sabahlar bol bol moronlu günler dilerim puhshaBen hala morondayim ödülü kaptık hwhshs
Görüşürüz aga tüm oduller gönderildi teşekkürler @AllanSaintMaximinHerkese hsyirli sabahlar bol bol moronlu günler dilerim puhsha
Kardeşim allan dostun rollingine katil kazanırsa mutlaka görür seni öyle bir kişiye 500 atan insan değil insanlarla kaynaş selam verip kaçma hepimiz aynıyız elinede para geçtiği zaman sana kim el uzatırsa onu görürsünKeşke bende olsam 7 24 forumdayım bir kuruş almıom usta
Selam verene gönderdi bi sen kaldın sende çok geç gelmişin20 dakikada won olmuş takip edemedik ama hakettim usta
Teşekkür ederim dost inan aranıza katılmak istiyom ama bazen umursamıyo kimse ustaKardeşim allan dostun rollingine katil kazanırsa mutlaka görür seni öyle bir kişiye 500 atan insan değil insanlarla kaynaş selam verip kaçma hepimiz aynıyız elinede para geçtiği zaman sana kim el uzatırsa onu görürsün
Sağlık olsun ustaSelam verene gönderdi bi sen kaldın sende çok geç gelmişin
Kardeşim demekki yanlış giden birşeyler var ya üslubun yanlış yada kendini ifade edemiyorsun ben sana en başta para kazandığın zaman ne dedim paranı dağıtma vereceksen bile sana zor zamanında dönecek kişilere ver dedim sen gittin 3 mesajlı Multi hesaplara verdin simdide parasız kaldın psikolojin bozulduTeşekkür ederim dost inan aranıza katılmak istiyom ama bazen umursamıyo kimse usta
Tahirim hayrlı gecelerin olsun yarın görüşürüz bnnyatıyorm aga 👋Selam verene gönderdi bi sen kaldın sende çok geç gelmişin
Dur rolling açacam 20 kat çevrimli bugün buradayızTahirim hayrlı gecelerin olsun yarın görüşürüz bnnyatıyorm aga 👋
O kadar haklısınki dost kendşmi ifade edemiyorm ve gördğüm adama 509 attım ben kaldım usta şşmdiKardeşim demekki yanlış giden birşeyler var ya üslubun yanlış yada kendini ifade edemiyorsun ben sana en başta para kazandığın zaman ne dedim paranı dağıtma vereceksen bile sana zor zamanında dönecek kişilere ver dedim sen gittin 3 mesajlı Multi hesaplara verdin simdide parasız kaldın psikolojin bozuldu
Gün içinde knk saat 5 olmuş abovvv 🤣 hayırlı gecelerin olsunDur rolling açacam 20 kat çevrimli bugün buradayız
Tebrikler