- 24,039
- 25,044
- 113
Senin gibiler menfaat ilişkisi kurarBurda arkadaşlık yok tahirim tahirim burda menfaat var tahirim
Senin gibiler menfaat ilişkisi kurarBurda arkadaşlık yok tahirim tahirim burda menfaat var tahirim
Anlamanı bekleyerek senden çok şey beklediğimi farkettim fatihim pardonTürkçenden bişey anlamıyorum İtalya'da türkçeni unutmuşsun aslını unutma koç
Bu dediğini anlayacak mı senceAnlamanı bekleyerek senden çok şey beklediğimi farkettim fatihim pardon
Koç edebiyat Türkçe bana anlatma biliyorum elbetTürkçe de DEYİM böyle olur kardeşim İtalya'da değil Polonya'da
Harbi var böyleleri bütün rolleri takip eden beni görüncede yine mi roll desin diyenSal mal insanları la bunlara laf mı yetistirecen bu saatten sonra
Maalesef hayırBu dediğini anlayacak mı sence
http://instagr.am/p/BceoN1iHaLt/Türkçenden bişey anlamıyorum İtalya'da türkçeni unutmuşsun aslını unutma koç
Biliyor gibi davran o zaman tekeKoç edebiyat Türkçe bana anlatma biliyorum elbet
Sen bir ara Real Madrid adam mıdır demiştin be ne günlerdiMaalesef hayır
Gören diyecek bu beynini kumarda bitirenlerin hepsi Necip FazılAnlamanı bekleyerek senden çok şey beklediğimi farkettim fatihim pardon
Geçmiş olsunOlmadı beyler başaramadık sağlık olsun
Salla şunu ya 46 yaşında adam ergen ergen takılıyorNe diyo lan bu @AllanSaintMaximin
Sait faikin abasiyanik kitabini gönderebilirim sanaGören diyecek bu beynini kumarda bitirenlerin hepsi Necip Fazıl