- 32,509
- 30,751
- 113
Seninle tartışabilmek için mecbur beynimi kullanmamalıyım fatihim sen silahsızken benim silahıma davranmam yakışık almazGören diyecek bu beynini kumarda bitirenlerin hepsi Necip Fazıl
Seninle tartışabilmek için mecbur beynimi kullanmamalıyım fatihim sen silahsızken benim silahıma davranmam yakışık almazGören diyecek bu beynini kumarda bitirenlerin hepsi Necip Fazıl
Anna Karina 1 Anna Karina 2 Anna Karina 3Sait faikin abasiyanik kitabini gönderebilirim sana
Losers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleşBiliyor gibi davran o zaman teke
Bizden bi cacık olmaz zaten arada gelirse gelirOlmadı beyler başaramadık sağlık olsun
Bilgi çarpışmazLosers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleş
Sen tek biz hepimizLosers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleş
Bas git lan burdan dünkü velet gelmis artistlik yapıyor bize kaybol tenekeLosers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleş
Koca cumhuriyeti kurdu adamLosers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleş
Ben senin beynin olduğunu bilmiyordum pardonSeninle tartışabilmek için mecbur beynimi kullanmamalıyım fatihim sen silahsızken benim silahıma davranmam yakışık almaz
42 yasinda adamin muhabbete bak evlatlarida babam var diye gerine gerine geziyodurLosers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleş
Dünkü velet ( 50 yaşında )Bas git lan burdan dünkü velet gelmis artistlik yapıyor bize kaybol teneke
Ben senin olmadığını biliyordum amaBen senin beynin olduğunu bilmiyordum pardon
Tenekemi hakaret etme agaBas git lan burdan dünkü velet gelmis artistlik yapıyor bize kaybol teneke
O sırada losersin şiveLosers bilgimizi çarpıştırsak seninki benimkinin yanında küççük kalır sen tahirle eşleş
www.instagram.com
Beyin yaşı kankaDünkü velet ( 50 yaşında )
Onun yasina tukureyim kalıbının adamı olsun o zamanDünkü velet ( 50 yaşında )
Tamam Koç uzatmaTenekemi hakaret etme aga
Seni fena yaparım bak son kez diyorum huzursuzluk çıkarmaTenekemi hakaret etme aga
Dogru senin beynin çok gelişmişBeyin yaşı kanka