- 26,407
- 16,424
- 113
Bu kupon harbi çok iyi şaka yapmıyorum. Geçenki de gelirdi se reeves malı ilk yarı üçlük denemediAlperen 2 asist kalmış. Atlanta güzel gidiyor sabaha kalacaz gibi
Bu kupon harbi çok iyi şaka yapmıyorum. Geçenki de gelirdi se reeves malı ilk yarı üçlük denemediAlperen 2 asist kalmış. Atlanta güzel gidiyor sabaha kalacaz gibi
Kazanc: Won be wonLose be lose @AllanSaintMaximin
Yav sorma kanayan yaradır bende o kupon. Doncic olmaması daha kötü oldu, oyun kurma işini ona verdiler üçlük için boş alan bulamadı ama yinede 8/4 yapması lazimdiBu kupon harbi çok iyi şaka yapmıyorum. Geçenki de gelirdi se reeves malı ilk yarı üçlük denemedi
Hocam her konuda çok hızlı öğreniyorsunuz. Bu yeteneği neye borçlusunuz acabaKazanc: Won be won
Kayıp: Lose be lose
Beraberlik : Draw be draw
Öğreniyorum dost
10+ denese gelirdi kesin. Keşke sayısına girseydin. Hep içeri girdi attıYav sorma kanayan yaradır bende o kupon. Doncic olmaması daha kötü oldu, oyun kurma işini ona verdiler üçlük için boş alan bulamadı ama yinede 8/4 yapması lazimdi
Alperenin oranına yazık oldu ona yanarım10+ denese gelirdi kesin. Keşke sayısına girseydin. Hep içeri girdi attı
Ah ah biraz cepte para olaydı tekten girerdik alpiye 3 5kAlperenin oranına yazık oldu ona yanarım
Kayıp bonusu al gel devamLa olm ben 3.adimda yatardım 1 de yatması beni biraz üzdü
Zikir çekip kendimden geçince zihnim fena açılıyor dost. Şiş falan batırınca hiç acımıyor, acıyı bile zihnimden çıkarabiliyorum o dereceHocam her konuda çok hızlı öğreniyorsunuz. Bu yeteneği neye borçlusunuz acaba
Hocam siz bir efsanesinizZikir çekip kendimden geçince zihnim fena açılıyor dost. Şiş falan batırınca hiç acımıyor, acıyı bile zihnimden çıkarabiliyorum o derece
Bende burdayım @Barrios 🫣Yav sorma kanayan yaradır bende o kupon. Doncic olmaması daha kötü oldu, oyun kurma işini ona verdiler üçlük için boş alan bulamadı ama yinede 8/4 yapması lazimdi
50k ağlaya ağlaya gittiBende burdayım @Barrios 🫣
Gülerek giderse zaten o psikolojinin tedavisini 500k bile kurtarmaz. En azından akıl sağlığımız yerinde az da olsa.50k ağlaya ağlaya gitti
Hiç sorma sen uyudun sabaha kadar ter attık 1 üçlük attıramadık şerefizi 2 3 kişi tutuyordu valla curry yi bile tutan yok bu adamı tutuyordu lar sahada 🫨50k ağlaya ağlaya gitti
Bir ara derhaga geliyelim ağlama zikri yapalım hocam çok özledim zikirleriniziGülerek giderse zaten o psikolojinin tedavisini 500k bile kurtarmaz. En azından akıl sağlığımız yerinde az da olsa.
Ben uyandığımda 3.5 dk kalmıştı maça baktım üçte kesin atar diyip geri uyudum vallaHiç sorma sen uyudun sabaha kadar ter attık 1 üçlük attıramadık şerefizi 2 3 kişi tutuyordu valla curry yi bile tutan yok bu adamı tutuyordu lar sahada 🫨
İmanı guvvetli tutar tabiki dostBir ara derhaga geliyelim ağlama zikri yapalım hocam çok özledim zikirlerinizi
Jamal murray 3 tane üçlük atara kaldı kuponum öyle gözüküyor. Dua eder dua talep ederim hocamİmanı guvvetli tutar tabiki dost