- 8,409
- 10,709
- 113
Ben demiştim uyumam diye vallahi yanarım yanarıö m 5.8 orana yanarım alperenin sikmişim reavesi zaten gelmediBen uyandığımda 3.5 dk kalmıştı maça baktım üçte kesin atar diyip geri uyudum valla
Ben demiştim uyumam diye vallahi yanarım yanarıö m 5.8 orana yanarım alperenin sikmişim reavesi zaten gelmediBen uyandığımda 3.5 dk kalmıştı maça baktım üçte kesin atar diyip geri uyudum valla
Cleveland yerlerde hocam bu ne alametidir acabaBen kendi kuponuma dua edeyim öncelik gelsin 1k lik roll aç yarı yarıya pay edek. Son 300 ü bastik
Ekli dosyayı görüntüle 870905
Hocam senin Cleveland i dua da kurtarmaz gibiBen kendi kuponuma dua edeyim öncelik gelsin 1k lik roll aç yarı yarıya pay edek. Son 300 ü bastik
Kilevand gelir de diğeri niye oldu 2 tane 3 luk yedi foruma yüklenene kadar resimCleveland yerlerde hocam bu ne alametidir acaba
Tangodan rol kazanmışsin ibana at noescape yeBen kendi kuponuma dua edeyim öncelik gelsin 1k lik roll aç yarı yarıya pay edek. Son 300 ü bastik
Attim geldi Suan onu bastım kalan 300 ü bu da gelsin dua et mümin kardesimTangodan rol kazanmışsin ibana at noescape ye
Hocam Cleveland 17 fark yemişKilevand gelir de diğeri niye oldu 2 tane 3 luk yedi foruma yüklenene kadar resim
Geridekine bastık bizi de geride çağ dışı bıraktı AllahsizlarHocam Cleveland 17 fark yemiş
Diğeri da 7 fark geri de
Hocam sakin ol yapacak bişi yok umudunu yitirir sen olmazGeridekine bastık bizi de geride çağ dışı bıraktı Allahsizlar
Aleyküm selam iyi geceler tabi bu mümkünse eğerSelamun aleyküm. İyi geceler dostlar 🌙
Boz yeni bir macera ara@Barrios Dost bozuma 65 tl 40 kuruş veriyor bozim mi
Orası öyle ya kafa bizi yiyecek ya biz kafayı yiyecez bu yolun sonundaAleyküm selam iyi geceler tabi bu mümkünse eğer
Biraz daha umudum var şimdi bozarım 2k dan oluruz şans yok vallahi biraz daha sabredeyim, Allah sabredenlerle beraberdir.Boz yeni bir macera ara