Geçmiş olsun. Şu maçlar yerine tek maç 1.85 bulup döşesen daha mantıklışu sayılara bak
KEŞKE 1.85 bulup doşeseydim bu kuponla bize döşedilerGeçmiş olsun. Şu maçlar yerine tek maç 1.85 bulup döşesen daha mantıklı
Kayıp bknusu varsa al mutlakaKEŞKE 1.85 bulup doşeseydim bu kuponla bize döşediler
.Takma kafana, yine olsa yaparsın, bu işler böyle.
nasip kısmet ben bu parayı basmazdım bır an seytan durttuhocsm kusurabakmada sen kendin kaşınmışsın akiam koskoca ts maçına kg veya üst veya ts kazanır alsaydın min 250k çekimini veriyodun
Caek kodu da al 5 spin çıkıyor kacirmaKayıp bknusu varsa al mutlaka
Adam ztn kayıp yaşamış bide dm mi atmışlarşimdi dm den yazanlar var bi roll yaptırmadın kupona o kadar basmıssın felan filan diye 3 senedir forumdayım 1 kısı al su benden olsun roll yap demedi ama istemeye gelınce 17 tane dm olmuş kafamız dagılsın dıye konu actık yıne kafamızı dagıttınız
@Shellac konuyu kıtlermısn dostum
Sıkma canını nasıp değilmiş kardeşlerin yanındaşimdi dm den yazanlar var bi roll yaptırmadın kupona o kadar basmıssın felan filan diye 3 senedir forumdayım 1 kısı al su benden olsun roll yap demedi ama istemeye gelınce 17 tane dm olmuş kafamız dagılsın dıye konu actık yıne kafamızı dagıttınız
@Shellac konuyu kıtlermısn dostum
Banlandı zaten boşverin güldük eğlendik kandırıldık@sulo52 bak bu konuydu bunada inandılar eminim buda sahteydi
buda sahteymiş adminler bile anladı banladı milletin aklıyla oynamaya gerek yokki😀@sulo52 bak bu konuydu bunada inandılar eminim buda sahteydi
Size iyi oldu bide bana tepki gösterdiniz.ben adamı tanıyorum diyorum 1 taneniz bile o diyorsa doğrudur diyip cikmadiniz konudan bide bana kizdiniz ben size iyilik olsun diye uyardım.kufur falan ettimi bidaha ben cildim konudan sonlarda ne oldu bilmiyorum yeni geldimBanlandı zaten boşverin güldük eğlendik kandırıldık![]()
Ben burda yazicakdim neyse dedim keşke demeseydim.burda yazsam bugün yaptığını yapamiycaktibuda sahteymiş adminler bile anladı banladı milletin aklıyla oynamaya gerek yokki😀