- 48,225
- 19,871
- 113
Len Ezel takipte olursan seçer zaten,Abi takipteyim beni de secermisin
Len Ezel takipte olursan seçer zaten,Abi takipteyim beni de secermisin
la takip et adam seçerse seçer abi abi abi ne abiAbi talibim iznin varsa
her yerden cikiyor adamLen Ezel takipte olursan seçer zaten,
Bol sans üstad yanilmadik burdayiz @ALPASLANBEYKazanırsak bı kaç arkadaşa gerekeni yapalım belki birilerine yardımcımız olur
3.40 halen arkasindayimBol şans bro, halen Daniel rincon diyorum 2.50 oran kaçmaz param olsa yakalayamam tenis uzmani😎
doyumsuzlar bir tane konuda açmazlarher yerden cikiyor adam
daha sabah esref atti buna ahaha
Bol bol şanslarKazanallim herkes kazansın zorluk. Nedir ben çok iyi. Bilirim belki birileri zordan çıkar azda olsa
abi demeden olmazla takip et adam seçerse seçer abi abi abi ne abi
Demek ki böyle oluyor bu işler dostum ne bilelim, abi beni de seçer mi acaba, 😊😊her yerden cikiyor adam
daha sabah esref atti buna ahaha
4.25 halen3.40 halen arkasindayim
👍👏👏👏La gardaslar lütfen yazmayin herkese para atarsak nasıl olacak bu iş kimseyi kırmak istemiyorum lütfen oynayalım kazanalım basım gözüm üstüne
mesaj mi atiyolar ahahLa gardaslar lütfen yazmayin herkese para atarsak nasıl olacak bu iş kimseyi kırmak istemiyorum lütfen oynayalım kazanalım basım gözüm üstüne
dmyi de patlatırlar klasıktır not al hedefe ulaşırsan onları eleyinLa gardaslar lütfen yazmayin herkese para atarsak nasıl olacak bu iş kimseyi kırmak istemiyorum lütfen oynayalım kazanalım basım gözüm üstüne
Bol şanslarKazanırsak bı kaç arkadaşa gerekeni yapalım belki birilerine yardımcımız olur
Rolde her rol mubahtir adam onu uyguluyorla takip et adam seçerse seçer abi abi abi ne abi
abi abi abi erhan abi hoşgeldin abiRolde her rol mubahtir adam onu uyguluyor
Bitane listeci belirlersin dağıtımı seçmeyi de o halleder sen heyecan yapma dostum üzerine düşeni yapmışsın herkese yetişemezsin kimseyidr kırmamis olursunLa gardaslar lütfen yazmayin herkese para atarsak nasıl olacak bu iş kimseyi kırmak istemiyorum lütfen oynayalım kazanalım basım gözüm üstüne