Gelir@Black81 nerdesin maçı versin dağıtım yapalım dedin yoksun🤔
Gelir@Black81 nerdesin maçı versin dağıtım yapalım dedin yoksun🤔
Bol şans dost@Black81 nerdesin maçı versin dağıtım yapalım dedin yoksun🤔
Dostum benimde çok ihtiyacım var dün geceden beri kumar oynamadım17 mesaj gelmiş nasıl olacak bu iş herkesin skntisi var ama bu şekilde olmazki😅
manisa 2 yi atarsa +6 bile gidebilirBAŞLADI
valla iki yakımda kazanmak istiyor ikisinin de ihtiyacı var risk alınsın açıklar verilsin goller gelsinmanisa 2 yi atarsa +6 bile gidebilir
bol şansKazanırsak bı kaç arkadaşa gerekeni yapalım belki birilerine yardımcımız olur
Açık sözlü olmak daimaa kazandirir👍Dostum benimde çok ihtiyacım var dün geceden beri kumar oynamadım
Son direktifleri verdim oyunculara ondan geciktim@Black81 nerdesin maçı versin dağıtım yapalım dedin yoksun🤔
Burdaki adamın ne derdi olacak kumardan başkaAçık sözlü olmak daimaa kazandirir👍
Gelir bu favori PendikBurdayım abi![]()
Takipteyim
cidden zor macvalla iki yakımda kazanmak istiyor ikisinin de ihtiyacı var risk alınsın açıklar verilsin goller gelsin
Pendik oranni da 4 kere çıktı bende düşündüm ama garantici olmak gerekiyorGelir bu favori Pendik
Tmmdir hedefe ulasirsak parayı yönetimden izin alır kurallar dahilinde dağıtımı yaprasin kardeşimBurdayım abi
Takipteyim
Tamam abi sorun yok şansımız bol olsunTmmdir hedefe ulasirsak parayı yönetimden izin alır kurallar dahilinde dağıtımı yaprasin kardeşim