- 26,396
- 16,418
- 113
Yasaklı mavi site ne facebook mu
Küfürü hak etmedi tabi de konu adresleri almaya kadar gelmişken şikayet etmesi hoş olmadı onunda Tezcanliligina veriyorumOlan erhana oldu garibim para da almadı küfürü tek yiyen oldu
Harbi 7 yol olmuş masallahBen yıllarımı vermişim Buraya Birgünde Yok Olmak istemeyiz 😂
Bro sen orda birileri ile ortak iş yapmistin eğer adama hesabını verdiysen ordan senin bilgileri aldıktan sonra ailenin geri ulaşması çok kolay olmuştur.benin başıma böyle bişey gelmez bnde sosyal medya yok ve Erhan hariç kimseyede hesabımi vermedim şimdiye kadar vermemdeYav işte tama bonus aldığımız yer
Twitter abiYasaklı mavi site ne facebook mu
O gider yasaklı yerden bulur dağıtım için yardımcı olabilirim reis yazar yarınşaka makada kashima uyuyor şuan hiçbirşeyden haberi yok sabah uyandığında ağzı açık bakar mesajlara
Ne bilim youcas chatinde denk dustukBro sen orda birileri ile ortak iş yapmistin eğer adama hesabını verdiysen ordan senin bilgileri aldıktan sonra ailenin geri ulaşması çok kolay olmuştur.benin başıma böyle bişey gelmez bnde sosyal medya yok ve Erhan hariç kimseyede hesabımi vermedim şimdiye kadar vermemde
Birde dolandirildimBro sen orda birileri ile ortak iş yapmistin eğer adama hesabını verdiysen ordan senin bilgileri aldıktan sonra ailenin geri ulaşması çok kolay olmuştur.benin başıma böyle bişey gelmez bnde sosyal medya yok ve Erhan hariç kimseyede hesabımi vermedim şimdiye kadar vermemde
SnapchatYasaklı mavi site ne facebook mu
La o kadar uzun yazmisti ben daha yarısını okumustum cokmu sovdu banaKim kaldı diye düşünüyor bide allahtwn aklına gelmedik herifin
La TM uzatmayin komiksinizSnapchat
Sitede adım soy adin TC d.t adres hepsi vardır neden paylasirsin.cok yanlışNe bilim youcas chatinde denk dustuk
Dm baksanaLa o kadar uzun yazmisti ben daha yarısını okumustum cokmu sovdu bana
Ne bilim dost benSitede adım soy adin TC d.t adres hepsi vardır neden paylasirsin.cok yanlış
Beyler ekleyin muhabbet edelim nba.com/anthonyedwardsSnapchat
ooo sen ne diyonnLa o kadar uzun yazmisti ben daha yarısını okumustum cokmu sovdu bana
Sana da biraz sövebilirmiş aslındaLa TM uzatmayin komiksiniz
Atayım mı sana istiyon muLa o kadar uzun yazmisti ben daha yarısını okumustum cokmu sovdu bana
🤣🤣🤣🤣🤣🤣La o kadar uzun yazmisti ben daha yarısını okumustum cokmu sovdu bana
Senin okuduğun mektebin demedi mi bu seferLa TM uzatmayin komiksiniz