Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alt Oynamak Hakkında

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,314
989
113
Onun niyeti geç saate kadar milleti aktif tutup modlarin uyumasını beklemekti ama shellac suya gizlenmiş timsahin impalayi avladığı gibi avladı onu 😁 bide şu Karadenizli temel nick'li elemanı banlasa daha mutlu olucam.kil gıcık bı tıp.forumla kumarla alakası yok adamın 😁
aynen haklısın ben onu yoksay yaptım 🙂

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,851
53,615
113
Aga onu 50 kisiyken konu diyebilirdi son anlarda dedi montaj yapıp saatlerce ugrasacak neyi vardı anlamadim da ne olursa olsun yinede yapmazdım yaptığını
Dost o adam kimsyee odul atmazdi diyorum adami komaya sokmak lazım di 5 saatimizi cop etti bıraktı bu froumda bu şekilde 30 adam banlandi daha dun 100 liraya kupon paylasan adam diyor ki kizkardesim kaza yaptı kasa 300k hasarı odemem lazim ulan ben 2 sene sanayide çalıştım bu araba hasarı 1 milyon falan mı adamin doğru bir infosu bile yoktu gram para vereceğini hissetsem o kadar insanın vebalini alınmiyim son 2 senedir benim kadar forumda aktif kimse yoktur dümende hepsi

stavi0233

丂ム刀ム ズム尺丂̧ノ 丂ム√ひ刀ᄊム丂ノ乙ノᄊ. 乃ノ̇尺 リ乇尺ノ̇刀 √ム尺 ズムレ乃ノ̇ᄊり
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
443
63
Onun niyeti geç saate kadar milleti aktif tutup modlarin uyumasını beklemekti ama shellac suya gizlenmiş timsahin impalayi avladığı gibi avladı onu 😁 bide şu Karadenizli temel nick'li elemanı banlasa daha mutlu olucam.kil gıcık bı tıp.forumla kumarla alakası yok adamın 😁
o eleman durup durup bi konuda beliriyor onu banlatmak için imza mı toplamak lazım acava 😅

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Usmanım nereye gidersin

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,946
24,944
113
Dost o adam kimsyee odul atmazdi diyorum adami komaya sokmak lazım di 5 saatimizi cop etti bıraktı bu froumda bu şekilde 30 adam banlandi daha dun 100 liraya kupon paylasan adam diyor ki kizkardesim kaza yaptı kasa 300k hasarı odemem lazim ulan ben 2 sene sanayide çalıştım bu araba hasarı 1 milyon falan mı adamin doğru bir infosu bile yoktu gram para vereceğini hissetsem o kadar insanın vebalini alınmiyim son 2 senedir benim kadar forumda aktif kimse yoktur dümende hepsi
Cezasını sana yazdım zaten en yakın zamanda 500 borcluydun bana bu uzun yazıyı da okuttun 500 daha borçlandın total borç 1k haberin olsun

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
500 k lık kupon yaptı kardeşi kaza yapmış olsa bile farzet kupona bastığı paralar zaten karşılıyordu orda zaten belli