- 2,826
- 851
- 113
@clovers1995 yaktın bizi nerdesin nerede konuyu açıp bıraktın mağduruz mağdur n'olacak şimdi ???
Abi bilmiyorum bu adamda var birşey@clovers1995 mit elemanı mısın site kimlik topluyor hepimizi tongoya düşürdün kral
@clovers1995 mit elemanı mısın site kimlik topluyor hepimizi tongoya düşürdün kral
Abi bilmiyorum bu adamda var birşey
Sivil polisler simitçi seyyar satıcı çaycı vb kılıklara girerler.Neden ? Kimse şüphelenmesin diye.milletin duygularıyla oynadı clovers
Büyü yaparakAynı oyunda 10 kat nasılsın çevirdiniz aiqi spin 250 tl verdi
Bak ben biliyordum abi @clovers1995 temiz don atlet getir bari yine ziyarete gelirken frespin falan getirme darılırımSivil polisler simitçi seyyar satıcı çaycı vb kılıklara girerler.Neden ? Kimse şüphelenmesin diye.
@clovers1995 de kafadan kırık rolü kesen ve bunu harikulade uygulayan başarılı bir bordo bereli istihbarat ajanıdır.Dikkatli olun gençler.
Kral gördüm paylaştım ben ne biliyimAmk böyle sitenin clovers açma bidaha sen konu falan senin açtığın konudaki bonusu almak hataydi zaten
La oduyo burası şaşırmayın kriptiya ufak yatırıp çekin imkan varsa fazla yatirmayin@clovers1995 mit elemanı mısın site kimlik topluyor hepimizi tongoya düşürdün kral
Ahh be clovers bir gün de kayda değer bir konu açta şaşırt biziKral gördüm paylaştım ben ne biliyim
😁😁😁Kral gördüm paylaştım ben ne biliyim
Baba canın sağolsun sen yinede içerde bizi unutma ziyaretimize gel hemiiKral gördüm paylaştım ben ne biliyim
Allah korusun dostBaba canın sağolsun sen yinede içerde bizi unutma ziyaretimize gel hemii
Ulan pala 1 k attım gelmezse çekeceğin var benden. 2 k bekliyo hesap onayı diyeAllah korusun dost
Bu yatırımsiz bonustu kral nerden cikti paraUlan pala 1 k attım gelmezse çekeceğin var benden. 2 k bekliyo hesap onayı diye
Yatırımlıymış aw. 1 k attım 1800 çektim şimdi gelir umarımBu yatırımsiz bonustu kral nerden cikti para