- 606
- 287
- 63
Palaaa diktin milleti bu sefer daha önce paylaştığın bonustan çekim yaptıklarına saysınlar 😂
anapara çevrimi yaptın mıYatırımlıymış aw. 1 k attım 1800 çektim şimdi gelir umarım
Hee egt de yaptım okadsr Gates girdim çevirdik aq 200 den sayılmadıanapara çevrimi yaptın mı
Gelirse haber dostHee egt de yaptım okadsr Gates girdim çevirdik aq 200 den sayılmadı
para var huzur var ha. hesap onayi istedilee mi yatirim yapinca daYatırımlıymış aw. 1 k attım 1800 çektim şimdi gelir umarım
Tamam dostum desteğe iş koydum forum haber bekliyo yatırım için rezil etmeyin falan bakalım 😝Gelirse haber dost
Al ver sistemi dostum. Çok güzellik yaptık da dönen olmadı 1 2 kişi hariçpara var huzur var ha
Yatta istiyorİsteklere bak heleEkli dosyayı görüntüle 983184
Kahpeler artık nerde hesap açacaklarsa daha bide diyo belge lazım olursa yine isteriz😅Yatta istiyor
belge gonderdin mi maileAl ver sistemi dostum. Çok güzellik yaptık da dönen olmadı 1 2 kişi hariç
gelir umarim anilBu para gelmesin klavırs yedim seni 😀😀
kanka belgelerin ne kadar sürede onaylandı
Onaylandı maili gelmedi bana. Girdim 1 saat sonra 1k attım çekim bekliyorum bakalımkanka belgelerin ne kadar sürede onaylandı