- 1,434
- 729
- 113
gönderirler kanka hayırlı olsunOnaylandı maili gelmedi bana. Girdim 1 saat sonra 1k attım çekim bekliyorum bakalım
gönderirler kanka hayırlı olsunOnaylandı maili gelmedi bana. Girdim 1 saat sonra 1k attım çekim bekliyorum bakalım
Dost ben paylastigimda yatirimsizdi yatırım şartı yoktu ikincisi bende gördüm paylaştım site odermi odememizmi bilemem yazdım zatenOnaylandı maili gelmedi bana. Girdim 1 saat sonra 1k attım çekim bekliyorum bakalım
öder kankaDost ben paylastigimda yatirimsizdi yatırım şartı yoktu ikincisi bende gördüm paylaştım site odermi odememizmi bilemem yazdım zaten
Bu altyapılar öder genelde. Şakasına söylüyorum ama uğranılmazDost ben paylastigimda yatirimsizdi yatırım şartı yoktu ikincisi bende gördüm paylaştım site odermi odememizmi bilemem yazdım zaten
bencedeBu altyapılar öder genelde. Şakasına söylüyorum ama uğranılmaz
harbiŞimdi kaç yatırım kaç çekim var

promolarda böyle bir bonus yok ?Beyler onlybet316 sitesi 250 deneme veriyordu bugün sonra kaldırmıştı bonusu tekrar aktif etmişler yatırımsız 2000 yap 2000 çek
Bonusu almayanlar ya da bilmeyenler alsın.
Bende senden haber bekliyorum daha borc bulucaz Ona goreBi yatıran ben varım hwralde 1 k attım bekleyin gelirse haber edicem
Pok öder 2 saatir doğrulama yapmadılar sanki babasının sitesi gibi ödeme yapar yazmış yabakiye siliyor diyen yalan atıyor bu site öder
yapar kankaPok öder 2 saatir doğrulama yapmadılar sanki babasının sitesi gibi ödeme yapar yazmış ya
Gelsin benimki haber edicem. Daha bekliyor 7 de verdik awyapar kanka
Daha 2 saate dogrulamayi yapamayan site ödeme yapmaz ibo hayal dünyasında yaşama paşa.merhabayapar kanka
kanka geçte olsa öder benceDaha 2 saate dogrulamayi yapamayan site ödeme yapmaz ibo hayal dünyasında yaşama paşa.merhaba