- 12,149
- 7,752
- 113
😅😀😅😀😅😀😅 puahhahahahhahahaha büyük hayal kırıklığı yaşayacaksin yenisin muhtemelenkanka geçte olsa öder bence
😅😀😅😀😅😀😅 puahhahahahhahahaha büyük hayal kırıklığı yaşayacaksin yenisin muhtemelenkanka geçte olsa öder bence
yav anladik oder diyorsun. papagan misin aw. adam cekim vermis hala bekliyor. sonucunu bekle de sonra konuskanka geçte olsa öder bence
Canlı desteğe bağlan sor.promolarda böyle bir bonus yok ?
Ağa son 47 gün kaldı yatırımları nerelerde değerlendirelim ekmek çıkar belki😅Beyler onlybet316 sitesi 250 deneme veriyordu bugün sonra kaldırmıştı bonusu tekrar aktif etmişler yatırımsız 2000 yap 2000 çek
Bonusu almayanlar ya da bilmeyenler alsın.
kanka yatır ödüyorPuahhajaja dogrulandi ama ödemeyi gectim para yatırma istiyor @ibokurt02
Ekli dosyayı görüntüle 983229
Ben spor aldım kanka maksimum ne kadar çekiliyor ne kadar yatırım yapmak gerekiyorkanka yatır ödüyor
minimum yatır 1 kez çevir çek jepsiniBen spor aldım kanka maksimum ne kadar çekiliyor ne kadar yatırım yapmak gerekiyor
ciddi misinÖdeme geldi beyler
ss alalımÖdeme geldi beyler
hemende nesineye atmışsın bi bekleseydin kanka be
Haciz var dostum bende mecbur oraya atıyorumhemende nesineye atmışsın bi bekleseydin kanka be
Kaç TL yatirdin kankaÖdeme geldi beyler
Ne sineye atmış geri çekmiş onun bildirimi millette yansın istiyor mk😅hemende nesineye atmışsın bi bekleseydin kanka be
1 attım. Çevrimde istiyo. Gatesde çevirdim saymadı egt en son 1800de bittiKaç TL yatirdin kanka
Şu an hiç araştırmadım dost inanki.Ağa son 47 gün kaldı yatırımları nerelerde değerlendirelim ekmek çıkar belki😅