Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Altinslots 100 FreeSpin Deneme Bonusu ( 5 Bet )

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,021
9,421
113
Bu sitede çekim için yatırım yaoan varsa her gün 3 penaltı hakkı veriyor rastgele ödül ekliyor bana 2-3 kere 50 freebet 1 kere 100 2 kere de 250 eklendi. Max çekim şartı yok freebetlerin isteyen değerlendirsin

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,021
9,421
113
Bu sitede çekim için yatırım yaoan varsa her gün 3 penaltı hakkı veriyor rastgele ödül ekliyor bana 2-3 kere 50 freebet 1 kere 100 2 kere de 250 eklendi. Max çekim şartı yok freebetlerin isteyen değerlendirsin
Penaltı yeri neresi diye merak eden varsa ana sayfada sol üstte top işareti var ona tıklayınca çıkıyor

Ayazank06

Üye
Yeni Üye
11
0
1
Abi bende qr kripto yok diye ibana 1 k attım işte. Dede de çevirdim zaten min satın alım 200. 15 den fazla aldım neredeyse. Kasa 2200 e kadar geldi çekim için hala min 200 çevrim var diyordu. Egt girdim 200 liralık 1800 e kaldı işte öyle çektim. Min max ozaman bilmiyodum. 5 katı bilseydim devam ederdim
Çekim kaç saatte geldi dostum

Baronizm

......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,108
7,738
113
Gol attım 2bin freebet verdi auq

Baronizm

......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,108
7,738
113
Geçen çekmiştim denemede yatırım yapınca bonus veriyormuş penaltı diye şimdi yine verdim çekim
Screenshot_20260621-053626_Chrome.jpg

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
287
63
Bu sitede ilk başta çekim yapanlardanız yatırımsız şimdi yatırmaya döndüler e haliyle önlem alıyorlar Multi hesaplar için bu sayfanın başından okusana zaten sitenin o günden bugüne Zaten ödediğini görürsünüz babamın sitesi değil spin falan saklayıp böyle yedirmeye çalışmayın boşuna

Janti1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
584
113
Bu sitede ilk başta çekim yapanlardanız yatırımsız şimdi yatırmaya döndüler e haliyle önlem alıyorlar Multi hesaplar için bu sayfanın başından okusana zaten sitenin o günden bugüne Zaten ödediğini görürsünüz babamın sitesi değil spin falan saklayıp böyle yedirmeye çalışmayın boşuna
Multi olmazsa ödüyor harbiden

Sanane65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
227
92
28
Başlama: 13 Haz09:20

Mete
Mete diyor ki:
Hesap doğrulama adına

Kimlik ön yüzü
Kimlik arka yüzü
Kimlik ön yüzü ile birlikte selfie

Mail adresimiz : [email protected]

Maili göndermenizin ardından 48 72 saat arasında incelenerek tarafınıza bilgilendirme sunulacaktır.

Ugrasamicam valla ben ne guzel yapmisim yokusa suruyolar ya kolay mi cevrim yapmak alinteri bu alin teri😥😥😥
Ben de doğrulama yaptım neymiş efendim kimlikteki resim net değilmiş kimlikteki resim girsin onların g***** Ben kimlikteki resme ne yapabilirim artı bir de yatırım istiyor zaten yani anlayacağın boş bir site

Ayaz61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
52
28
Cekim yöntemleri sadece kripto görünüyor neden öyle banka hesabı cekimler görünmüyor

Ayaz61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
52
28
Destek cevap vermiyor banka yöntemi çekim talebi görünmüyor

osamur78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
1,108
113
bu altınslots un guncel adresı nedır resımdekı 36 yı denedım 40 a kadar ama gıremedım